Antti Friman työterveyslääkäri

Antti Friman

Työterveyslääkäri

Varaa aika

Keskeistä työssäni on kokonaisvaltainen potilaan tilanteeseen perehtyminen ja ratkaisujen löytäminen kulloiseenkin ongelmaan. Ennen päätoimista työskentelyä Aavassa hoidin julkisessa perusterveydenhuollossa usein monisairaitakin potilaita.

Työterveyslääkärinä hoidan erityisesti työhyvinvointiin liittyviä asioita, kuten työssä jaksaminen, työkyvyn tukeminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Myös tarvittavat lausunnot järjestyvät kauttani. Olen tällä hetkellä erikoistumassa työterveyshuollon erikoislääkäriksi, joten kehitän jatkuvasti osaamistani ja taitojani.

Jos en heti vastaanotolla löydä ratkaisua ongelmaan, konsultoin tarvittaessa ja järjestän tarvittavat jatkotoimenpiteet. Aavan periaattein: kyllä hoituu!

Teen Aavassa ajoittain myös yleislääkäripäivystystä, ja aiemmin olenkin työskennellyt muun muassa TYKS Akuutissa ympärivuorikautisessa päivystyksessä. Hoidan mielelläni myös yleislääketieteellisiä oireita ja vaivoja. Tarvittaessa teen useimpia yleislääkäritason toimenpiteitä.

Lähtökohtaisesti en määrää PKV-lääkkeitä ilman pidempiaikaista hoitosuhdetta.

Ajanvarausohje

Minulle voit varata myös puhelimitse toteutettavan etävastaanottoajan. Vastaanotto tapahtuu puhelimitse varaamanasi ajankohtana. Käymme ensin yhdessä läpi esitietosi ja ongelmasi ja pohdimme sitten niihin ratkaisun, voimme tilata esimerkiksi laboratoriotutkimuksia ja voin tarvittaessa laatia sähköisen reseptin.