Juhani Stewart

Juhani Stewart

Kardiologian ja anestesiologian erikoislääkäri

Varaa aika

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Olen kardiologian erikoislääkäri ja hoidan aikuisten sydänsairauksia sekä niiden epäilyjä laaja-alaisesti, kattaen:

  • verenpainetaudin
  • korkean kolesterolin
  • sepelvaltimotaudin
  • sydämen vajaatoiminnan
  • sydämen rytmihäiriöt sekä läppäviat.

Tutkin myös tyypillisiä sydänoireita kuten rintakipua, hengenahdistusta ja rytmihäiriötä. Teen ja tulkitsen vastaanotollani sydämen ultraäänitutkimuksia, rasituskokeita, sekä verenpaineen ja sydänfilmin vuorokausirekisteröintejä (Holter).

Tarjoan myös ikäihmisten sydänsairauksien hoitoa, huomioiden iän ja fyysisten muutosten tuomat hoidon erityispiirteet. Olen myös anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri ja tarjoan leikkaushoitoa edeltävää kardiologista riskiarviota, jossa huomioidaan suunnitellun leikkauksen ja anestesian sydämen ja verenkierron kuormituksen.

Uskon vahvasti hyvään ihmiskontaktiin sekä lääkärin rooliin asiantuntijana ja neuvonantajana potilaan terveydessä ja elämässä. Pyrin kertomaan selkokielisesti ja ymmärrettävästi sairauteen, tutkimuksiin ja hoitoon liittyvät tiedot, sekä vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin ja huolenaiheisiin.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 16 vuotiaat.

Ajanvarausohje

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 16 vuotiaat. Keravan toimipisteellä korotettu lauantain vastaanottohinta, huomioithan tämän aikaa varatessasi hinnastosta.