Noora Koistinen yleislääketieteen erikoislääkäri

Tilvis Noora

yleislääketieteen erikoislääkäri

Varaa aika

Olen toiminut vuosia yleislääkärin monipuolisissa työtehtävissä julkisella työnantajalla perusterveydenhuollossa ja privaatissa. Erikoistumiseen liittyvät palvelut suoritin erikoissairaanhoidossa yleissairaalapsykiatrialla, neurologialla, geriatrialla sekä sisätaudeilla.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset potilaat. Hoidan mielelläni myös lapsipotilaita. Yleisimmistä vaivoista mainittakoon esimerkiksi infektiot, kivut, päänsäryt, verenpainelääkitys, ihottumat, kolesterolilääkitys, mielialaongelmat, diabetesasiat, vatsavaivat, pienet tapaturmat, ihottumat, luomen näytöt, akne, korvatulehdukset, kuukautiskivut, ehkäisyasiat, virtsatietulehdukset, gynekologiset vaivat ja reseptien uusimiset (ei PKV-lääkkeitä), ajokorttilausunnot.

Ajanvarausohje

Ajokorttiarviota tai muita laajempia lausuntoasioita varten varaathan tupla-ajan (potilastekstit pitää saada tarkistaa lausuntoa tehdessä (Kantalupa kuntoon mieluusti edeltävästi, jos mahdollista). Mieliala-asioissa mielellään tupla-aika ainakin ensikäynnillä (ei tarpeen, jos lähinnä lääkekontrolli ja vointi hyvä). Kierukan asetukseen varaathan tupla-ajan, samoin ehkäisykapselin asetukseen (reseptit ja lääkenouto etukäteen). Myös kotoa käsin voidaan monia vaivoja hoitaa tai ottaa kantaa jatkosuunnitelmaan eli soittoajan voit varata halutessasi. Toki hoidon turvallisuus pitää pitää mielessä ja ohjaankin tarvittaessa vastaanottokäynnille, jos en pidä etähoitoa turvallisena/riittävänä vaivan arviointiin. Esim. (ei pitkittyneet) sairausloma-arviot ovat usein etänä mahdollisia, virtsatieinfektioon lääkkeet, lääkeuusinnat jo aiemmin todetuissa vaivoissa