Lasten ja nuorten terveys

Tiesitkö, että lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti on Aavan sisaryhtiö? Pikkujätti on lapsiperheiden oma paikka, josta löytyy kaikki mahdollinen lasten ja nuorten sairasteluun, kasvuun ja kehitykseen liittyvä asiantuntemus.

Tutustu Pikkujätin palveluihin ja varaa aika.

Myös Aavassa vastaanottaa joitakin lastentautien erikoislääkäreitä, ja esimerkiksi lasten tuki- ja liikuntaelinvammoihin erikoistuneita ortopedeja. Lapsia ja nuoria hoitavat myös monet muut erikoislääkärit riippuen erikoisalasta ja sairaudesta. Näet kunkin asiantuntijan profiilista vastaanottaako hän alaikäisiä potilaita. 

Mikäli ikärajaa ei ole mainittu, yleisohjeemme on, että voit varata Aavaan ajan yli 12-vuotiaalle.  

Lapsen synnynnäinen lattajalka (latuskajalka, flat foot)
Lasten tuki- ja liikuntaelinten vammat
Lastenlääkärin vastaanotto
Artikkelit ja tiedotteet
Yksityinen_sairaala_Aava

Lämminhenkinen yksityinen sairaala – 8 syytä valita Aava

Aava on suomalainen perheyritys, jonka sairaala sijaitsee ydinkeskustassa Helsingissä Aava Kampin yhteydessä. Arvoihimme kuuluu, että sinua hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja lämmöllä ja saat tukea, jos leikkaus jännittää. Käyntisi jälkeenkään et jää yksin, vaan lääkäri seuraa toipumistasi. On monta syytä valita Aavan sairaala – tässä niistä kahdeksan.
Lue lisää
influenssarokotus

Influenssakausi lähenee – Iäkkäille saatavilla nyt aiempaa tehokkaampi rokote

Uusi, korkea-annoksinen influenssarokote on suunniteltu 60 vuotta täyttäneille. Se antaa tavanomaista rokotetta paremman suojan influenssaa ja jälkitauteja vastaan. Rokotetta on saatavilla Lääkärikeskus Aavasta viikosta 40 alkaen.
Lue lisää
hpv_kondylooma

Papilloomavirus ja kondylooma – 5 faktaa, jotka rauhoittavat mieltäsi

Voiko papilloomavirustartunnan ehkäistä? Aiheuttaako kondylooma kohdunkaulansyöpää? Entä miksi kohdunkaulansyövän seulonnoissa käydään vain viiden vuoden välein? Lääkärikeskus Aavan naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Heidi Sarajuuri-Scheperjans kertoo, miksi huoli papilloomaviruksesta ja kohdunkaulansyövästä on usein turha.
Lue lisää