Lasten ja nuorten terveys

Tiesitkö, että lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti on Aavan sisaryhtiö? Pikkujätti on lapsiperheiden oma paikka, josta löytyy kaikki mahdollinen lasten ja nuorten sairasteluun, kasvuun ja kehitykseen liittyvä asiantuntemus.

Tutustu Pikkujätin palveluihin.

Myös Aavassa vastaanottaa joitakin lastentautien erikoislääkäreitä, ja esimerkiksi lasten tuki- ja liikuntaelinvammoihin erikoistuneita ortopedeja. Lapsia ja nuoria hoitavat myös monet muut erikoislääkärit riippuen erikoisalasta ja sairaudesta. Näet kunkin asiantuntijan profiilista vastaanottaako hän alaikäisiä potilaita. 

Varaa aika

Mikäli ikärajaa ei ole mainittu, yleisohjeemme on, että voit varata Aavaan ajan yli 12-vuotiaalle.  

Lapsen synnynnäinen lattajalka (latuskajalka, flat foot)
Lasten tuki- ja liikuntaelinten vammat
Lastenlääkärin vastaanotto
Artikkelit ja tiedotteet
Yksityinen_sairaala_Aava

Lämminhenkinen yksityinen sairaala – 8 syytä valita Aava

Aava on suomalainen perheyritys, jonka sairaala sijaitsee ydinkeskustassa Helsingissä Aava Kampin yhteydessä. Arvoihimme kuuluu, että sinua hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja lämmöllä ja saat tukea, jos leikkaus jännittää. Käyntisi jälkeenkään et jää yksin, vaan lääkäri seuraa toipumistasi. On monta syytä valita Aavan sairaala – tässä niistä kahdeksan.
Lue lisää
timo-vanttinen-aava

Aavan työterveyden liiketoimintajohtaja Timo Vänttinen jättää tehtävänsä 1.4.2024

Pitkän uran Aavan johtotehtävissä tehnyt Timo jatkaa keväällä työterveyden ammatinharjoittajalääkärinä: ”Nykyisessä tehtävässäni kilometrit tulivat täyteen, mutta sydämeni pysyy Aavassa ja Pikkujätissä."
Lue lisää
Jäbät&Tunteet_yhteistyö

Miesten mielenterveyden asialla: Aava yhteistyökumppanina Jäbät & Tunteet -tapahtumassa

Jäbät & Tunteet -yhteisö järjestää miehille suunnatun keskustelutilaisuuden mielenterveysviikolla 21.11. Aava toimii tapahtuman virallisena yhteistyökumppanina.
Lue lisää