Lasten ja nuorten terveys

Tiesitkö, että lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti on Aavan sisaryhtiö? Pikkujätti on lapsiperheiden oma paikka, josta löytyy kaikki mahdollinen lasten ja nuorten sairasteluun, kasvuun ja kehitykseen liittyvä asiantuntemus.

Tutustu Pikkujätin palveluihin.

Myös Aavassa vastaanottaa joitakin lastentautien erikoislääkäreitä, ja esimerkiksi lasten tuki- ja liikuntaelinvammoihin erikoistuneita ortopedeja. Lapsia ja nuoria hoitavat myös monet muut erikoislääkärit riippuen erikoisalasta ja sairaudesta. Näet kunkin asiantuntijan profiilista vastaanottaako hän alaikäisiä potilaita. 

Varaa aika

Mikäli ikärajaa ei ole mainittu, yleisohjeemme on, että voit varata Aavaan ajan yli 12-vuotiaalle.  

Lapsen synnynnäinen lattajalka (latuskajalka, flat foot)
Lasten tuki- ja liikuntaelinten vammat
Lastenlääkärin vastaanotto
Artikkelit ja tiedotteet
Yksityinen_sairaala_Aava

Lämminhenkinen yksityinen sairaala – 8 syytä valita Aava

Aava on suomalainen perheyritys, jonka sairaala sijaitsee ydinkeskustassa Helsingissä Aava Kampin yhteydessä. Arvoihimme kuuluu, että sinua hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja lämmöllä ja saat tukea, jos leikkaus jännittää. Käyntisi jälkeenkään et jää yksin, vaan lääkäri seuraa toipumistasi. On monta syytä valita Aavan sairaala – tässä niistä kahdeksan.
Lue lisää
epävakaa-persoonallisuus

Epävakaa persoonallisuushäiriö aiheuttaa kärsimystä ja heikentää toimintakykyä

Epävakaa persoonallisuushäiriö ilmenee mielialan ja tunnetilojen sekä käyttäytymisen haitallisena epävakaisuutena, joka vaikuttaa omaan toimintaan ja vuorovaikutukseen muiden kanssa. Psykiatrian erikoislääkäri Tarja Seuri kertoo häiriön synnystä, erityispiirteistä sekä hyvän hoidon tärkeydestä. Yli puolella oireet lievittyvät viidessä vuodessa niin, etteivät diagnostiset kriteerit enää täyty.
Lue lisää
mielenterveys-aava

Kaksisuuntainen mielialahäiriö on monimuotoinen sairaus – tunnista oireet

Kaksisuuntainen mielialahäiriö sisältää vaihtelevasti masennus- sekä vauhdikkaita mania- tai hypomaniajaksoja. Psykiatrian erikoislääkäri Tarja Seuri kertoo, millaisia ongelmia oireilusta voi seurata. Hoidon kulmakivi ovat mielialaa tasaavat lääkkeet, mutta myös elintavoilla on voinnille merkitystä.
Lue lisää