Lasten ja nuorten terveys

Tiesitkö, että lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti on Aavan sisaryhtiö? Pikkujätti on lapsiperheiden oma paikka, josta löytyy kaikki mahdollinen lasten ja nuorten sairasteluun, kasvuun ja kehitykseen liittyvä asiantuntemus.

Tutustu Pikkujätin palveluihin.

Myös Aavassa vastaanottaa joitakin lastentautien erikoislääkäreitä, ja esimerkiksi lasten tuki- ja liikuntaelinvammoihin erikoistuneita ortopedeja. Lapsia ja nuoria hoitavat myös monet muut erikoislääkärit riippuen erikoisalasta ja sairaudesta. Näet kunkin asiantuntijan profiilista vastaanottaako hän alaikäisiä potilaita. 

Varaa aika

Mikäli ikärajaa ei ole mainittu, yleisohjeemme on, että voit varata Aavaan ajan yli 12-vuotiaalle.  

Lapsen synnynnäinen lattajalka (latuskajalka, flat foot)
Lasten tuki- ja liikuntaelinten vammat
Lastenlääkärin vastaanotto
Artikkelit ja tiedotteet
Yksityinen_sairaala_Aava

Lämminhenkinen yksityinen sairaala – 8 syytä valita Aava

Aava on suomalainen perheyritys, jonka sairaala sijaitsee ydinkeskustassa Helsingissä Aava Kampin yhteydessä. Arvoihimme kuuluu, että sinua hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja lämmöllä ja saat tukea, jos leikkaus jännittää. Käyntisi jälkeenkään et jää yksin, vaan lääkäri seuraa toipumistasi. On monta syytä valita Aavan sairaala – tässä niistä kahdeksan.
Lue lisää
keliakiatutkimus

Haemme tutkittavia keliakialääkeainetutkimukseen

Saatat soveltua tutkimukseen, jos olet keliakiaa sairastava henkilö ja sinulla on suolisto-oireita gluteenittomasta ruokavaliosta huolimatta. Lääkärikeskus Aavassa tutkimusta tehdään Aava Helsinki Kampissa.
Lue lisää
melatoniini

Melatoniini – lempeä apu nukahtamiseen

Uni ei ota tullakseen tai se katkeaa kesken yön. Auttaisiko melatoniini? Mutta mikä on oikea annostus ja mihin aikaan valmiste pitää ottaa? Uni Aavan unilääkäri Henri Tuomilehto vastaa yhdeksään yleiseen kysymykseen melatoniinista.
Lue lisää