Lasten ja nuorten terveys

Tiesitkö, että lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti on Aavan sisaryhtiö? Pikkujätti on lapsiperheiden oma paikka, josta löytyy kaikki mahdollinen lasten ja nuorten sairasteluun, kasvuun ja kehitykseen liittyvä asiantuntemus.

Tutustu Pikkujätin palveluihin.

Myös Aavassa vastaanottaa joitakin lastentautien erikoislääkäreitä, ja esimerkiksi lasten tuki- ja liikuntaelinvammoihin erikoistuneita ortopedeja. Aavassa tehdään myös lapsille röntgen- ja magneettitutkimuksia.

Lapsia ja nuoria hoitavat myös monet muut erikoislääkärit riippuen erikoisalasta ja sairaudesta. Näet kunkin asiantuntijan profiilista vastaanottaako hän alaikäisiä potilaita. 

Varaa aika

Mikäli ikärajaa ei ole mainittu, yleisohjeemme on, että voit varata Aavaan ajan yli 12-vuotiaalle.  

Lapsen synnynnäinen lattajalka (latuskajalka, flat foot)
Lasten tuki- ja liikuntaelinten vammat
Lastenlääkärin vastaanotto
Artikkelit ja tiedotteet
Yksityinen_sairaala_Aava Lämminhenkinen yksityinen sairaala – 8 syytä valita Aava
Aava on suomalainen perheyritys, jonka sairaala sijaitsee ydinkeskustassa Helsingissä Aava Kampin yhteydessä. Arvoihimme kuuluu, että sinua hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja lämmöllä ja saat tukea, jos leikkaus jännittää. Käyntisi jälkeenkään et jää yksin, vaan lääkäri seuraa toipumistasi. On monta syytä valita Aavan sairaala – tässä niistä kahdeksan.
Lue lisää
Aava-kallio Syyllisyyden lihavuudesta on loputtava –  Lääkäri Emilia Huvisen uutuuskirja sukeltaa lihavuuden taustoihin
Lihavuuden taustalla vaikuttavat monet kehon biologiset tekijät. On korkea aika vapautua itsekurin puutteeseen tai omaan kykenemättömyyteen liittyvistä leimoista sekä syyllisyyden ja häpeän tunteista. Lihavuustutkija ja Aavan naistentautien erikoislääkäri Emilia Huvinen on julkaissut kirjan lihavuudesta ja sen ymmärtämisestä.
Lue lisää
Aava Aavalle ja Pikkujätille myönnetty ISO27001 tietoturvasertifiointi
Sertifiointi osoittaa, että Aava ja Pikkujätti noudattavat korkeimpia tietoturvakäytäntöjä taaten turvalliset ja luotettavat terveydenhuollon palvelut asiakkaille.
Lue lisää