Liikunta- ja urheilupsykologin vastaanotto

Milloin urheilupsykologin vastaanotolle?

Urheilupsykologin vastaanotolla on mahdollisuus pohtia erilaisia urheiluun liittyviä erityiskysymyksiä ja pulmatilanteita. Liikunta- ja urheilupsykologi voi auttaa urheilijaa kehittämään erilaisia psyykkisiä taitoja, joita urheilusuorituksissa ja kilpailemisessa vaaditaan. Myös urheilijan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen on tärkeää. Liikunta- ja urheilupsykologi voi olla myös kuntoilijan\liikkujan tukena: esimerkkinä motivaatioon ja sen ylläpitoon tai vaikkapa elämäntapamuutokseen liittyvät aiheet tai yleisemmin oma hyvinvointi.

Ajanvaraus

Varaa aika urheilupsykologille nettiajanvarauksestamme tai soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 3838.

FacebookTwitterLinkedIn
Artikkelit ja tiedotteet
keliakiatutkimus

Haemme tutkittavia keliakialääkeainetutkimukseen

Saatat soveltua tutkimukseen, jos olet keliakiaa sairastava henkilö ja sinulla on suolisto-oireita gluteenittomasta ruokavaliosta huolimatta. Lääkärikeskus Aavassa tutkimusta tehdään Aava Helsinki Kampissa.
Lue lisää
melatoniini

Melatoniini – lempeä apu nukahtamiseen

Uni ei ota tullakseen tai se katkeaa kesken yön. Auttaisiko melatoniini? Mutta mikä on oikea annostus ja mihin aikaan valmiste pitää ottaa? Uni Aavan unilääkäri Henri Tuomilehto vastaa yhdeksään yleiseen kysymykseen melatoniinista.
Lue lisää
Aava:

Aava Kuopio muuttaa uusiin toimitiloihin Kuopion satamaan

Kuopion Aava palvelee uusissa toimitiloissa 9.1.2023 alkaen. Uusi toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla Kuopion Sataman Lääkäritalossa osoitteessa Koljonniemenkatu 2 (4. kerros).
Lue lisää