Liikunta- ja urheilupsykologin vastaanotto

Milloin urheilupsykologin vastaanotolle?

Urheilupsykologin vastaanotolla on mahdollisuus pohtia erilaisia urheiluun liittyviä erityiskysymyksiä ja pulmatilanteita. Liikunta- ja urheilupsykologi voi auttaa urheilijaa kehittämään erilaisia psyykkisiä taitoja, joita urheilusuorituksissa ja kilpailemisessa vaaditaan. Myös urheilijan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen on tärkeää. Liikunta- ja urheilupsykologi voi olla myös kuntoilijan\liikkujan tukena: esimerkkinä motivaatioon ja sen ylläpitoon tai vaikkapa elämäntapamuutokseen liittyvät aiheet tai yleisemmin oma hyvinvointi.

Ajanvaraus

Varaa aika urheilupsykologille nettiajanvarauksestamme tai soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 3838.

FacebookTwitterLinkedIn
Artikkelit ja tiedotteet
Aava-kallio Syyllisyyden lihavuudesta on loputtava –  Lääkäri Emilia Huvisen uutuuskirja sukeltaa lihavuuden taustoihin
Lihavuuden taustalla vaikuttavat monet kehon biologiset tekijät. On korkea aika vapautua itsekurin puutteeseen tai omaan kykenemättömyyteen liittyvistä leimoista sekä syyllisyyden ja häpeän tunteista. Lihavuustutkija ja Aavan naistentautien erikoislääkäri Emilia Huvinen on julkaissut kirjan lihavuudesta ja sen ymmärtämisestä.
Lue lisää
Aava Aavalle ja Pikkujätille myönnetty ISO27001 tietoturvasertifiointi
Sertifiointi osoittaa, että Aava ja Pikkujätti noudattavat korkeimpia tietoturvakäytäntöjä taaten turvalliset ja luotettavat terveydenhuollon palvelut asiakkaille.
Lue lisää
migreeni-blogi Migreenin ymmärtäminen – uudet hoitovaihtoehdot ja läpimurrot
Migreeni ei ole vain tavallinen päänsärky. Se on krooninen sairaus, joka voi vaikuttaa merkittävästi ihmisen elämänlaatuun. Aavan neurologian erikoislääkäri, dosentti Filip Scheperjans kertoo migreenin uusimmista hoitovaihtoehdoista blogikirjoituksessaan.
Lue lisää