Yleislääkäri ja sisätautien erikoislääkäri Aava Hyvinkäälle

Yleislääkäri

Etsimme Aava Hyvinkäälle yleislääkäriä. Vastaanottoa on mahdollista pitää joustavasti osa- tai kokoaikaisesti. Hyvinkään yksikkömme on auki myös arki-iltaisin, joten vastaanotto onnistuu myös virka-ajan jälkeen. Tarjoamme laadukkaan perehdytyksen lisäksi hyvän potilasvirran. Meillä voit toimia ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoja:

rekrytointipäällikkö Raine Hartus, p. 040 351 1101 tai raine.hartus@aava.fi ja vastuuyleislääkäri Mikko Oikkonen p. 040 524 9197 tai mikko.oikkonen@aava.fi

Sisätautien erikoislääkäri

Etsimme Aava Hyvinkäälle sisätautien erikoislääkäriä. Työ sisältää rasitus-EKG:tä. Voimme sopia joustavasti aloituksesta sekä työajasta. Meillä voit toimia ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoja:

rekrytointipäällikkö Raine Hartus, p. 040 351 1101 tai raine.hartus@aava.fi ja erikoislääkäriliiketoiminnan ylilääkäri Ari Aimolahti p. 050 441 7013 tai ari.aimolahti@aava.fi.

 

Lääkärikeskus Aava on 100-prosenttisesti suomalainen perheyritys ja on edistänyt terveyttä ja hyvinvointia jo yli 50 vuotta. Elämäntyönämme on asiakkaidemme hyvinvointi ja terveys, huolenpitomme kantaa läpi koko ihmisen elämän. Perheyrityksessämme toimii yli 1 000 ammattilaista, 16 toimipisteessä, 11 paikkakunnalla. Kehitämme toimintaamme ja koko toimialaamme viisaasti ja välittäen.