Päiväniemi Mari

Päiväniemi Mari

Seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti, Nuorten Naisten Aavan ehkäisyneuvoja

Tervetuloa vastaanotolleni

Olen erikoistunut seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin. Olet tervetullut vastaanotolleni iästäsi, sukupuolestasi tai seksuaalisesta suuntautumisestasi riippumatta.

Työskentelytapani on ratkaisukeskeinen, kannustava ja yksilön voimavaroja tukeva. Minulla on kokemusta myös syöpää sairastavien henkilöiden seksuaalineuvonnasta ja -terapiasta.

Kaikille käynneille olet lämpimästi tervetullut myös yhdessä kumppanisi kanssa.

Toimin Nuorten Naisten Aavan hoitajana. Ehkäisyneuvojan toimenkuvaani kuuluu yksittäisten nuorten ja parien raskauden ehkäisyn suunnittelu, aloitus ja seuranta. Yli 16-vuotiaan terveen nuoren hormonaalisen ehkäisyn voi aloittaa suoraan vastaanottoni kautta yhteistyössä lääkärimme kanssa. Ehkäisyn lisäksi aiheita hormonilääkitykselle ja ehkäisyvalmisteille voivat olla kovat kuukautiskivut tai runsaat kuukautisvuodot. Jatkoseuranta sovitaan yksilöllisesti, ensimmäinen kontrollikäynti on lääkärillämme yleensä noin kolmen kuukauden kuluessa hoidon aloituksesta.

Reseptin uusiminen hormonaaliseen raskauden ehkäisyyn onnistuu vastaanottoni kautta, kun kyseessä on gynekologiemme seurannassa oleva terve nainen, jolla ei ole erityisiä riskitekijöitä ehkäisyyn liittyen.

Annan papilloomavirus- eli HPV-rokotuksia, myös pojille ja nuorille miehille

Teen tiivistä yhteistyötä Aavan lääkäreiden ja muiden seksuaaliterveyden ammattilaisten kanssa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Nuorten Naisten Aavan toimintaan voit tutustua täällä.

Voit seurata minua myös seksuaaliterapeutti Mari Päiväniemen sivuilla Facebookissa.

 

Äidinkieli
Suomi
Kielitaito
Englanti

Toimipisteet

Koulutus

Kätilö AMK (2003)
Sairaanhoitaja (2003)
Seksuaalineuvoja aukt.(2011)
Seksuaaliterapeutti (2015)

Seuraavat vapaat ajat