Päiväniemi Mari

Päiväniemi Mari

Seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti, Nuorten Naisten Aavan ehkäisyneuvoja

Tervetuloa Aavaan

Voit varata minulle myös etäajan nettiajanvarauksen kautta. Soitan sinulle varaamasi ajan alkaessa. Vastaanotolla tapaamme tällöin puhelimessa keskustellen. Jatkoseurantaan ohjaan sinut tarvittaessa lähivastaanotolleni tai esimerkiksi gynekologin etä- tai lähivastaanotolle.

Olen erikoistunut seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin. Olet tervetullut vastaanotolleni iästäsi, sukupuolestasi tai seksuaalisesta suuntautumisestasi riippumatta.

Työskentelytapani on ratkaisukeskeinen, kannustava ja yksilön voimavaroja tukeva. Minulla on kokemusta myös syöpää sairastavien henkilöiden seksuaalineuvonnasta ja -terapiasta.

Kaikille käynneille olet lämpimästi tervetullut myös yhdessä kumppanisi kanssa.

Toimin Nuorten Naisten Aavan hoitajana. Ehkäisyneuvojan toimenkuvaani kuuluu yksittäisten nuorten ja parien raskauden ehkäisyn suunnittelu, aloitus ja seuranta. Yli 16-vuotiaan terveen nuoren hormonaalisen ehkäisyn voi aloittaa suoraan vastaanottoni kautta yhteistyössä lääkärimme kanssa. Jos aloitukseen liittyvä neuvonta annetaan etävastaanotolla tarvitset lisäksi 15 min gynekologin etävastaanoton tai lähivastaanoton reseptiä varten. Ehkäisyn lisäksi aiheita hormonilääkitykselle ja ehkäisyvalmisteille voivat olla kovat kuukautiskivut tai runsaat kuukautisvuodot. Jatkoseuranta sovitaan yksilöllisesti, ensimmäinen kontrollikäynti on lääkärillämme yleensä noin kolmen kuukauden kuluessa hoidon aloituksesta.

Reseptin uusiminen hormonaaliseen raskauden ehkäisyyn onnistuu lähivastaanottoni kautta, kun kyseessä on gynekologiemme seurannassa oleva terve nainen, jolla ei ole erityisiä riskitekijöitä ehkäisyyn liittyen.

Annan papilloomavirus- eli HPV-rokotuksia, myös pojille ja nuorille miehille

Teen tiivistä yhteistyötä Aavan lääkäreiden ja muiden seksuaaliterveyden ammattilaisten kanssa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Etävastaanoton hinnat: 30 minuutin vastaanotto puhelimitse 51,95€, 60 minuutin 81,95€. Nuorten Naisten Aavan etävastaanotot 30 min 41,95€, 60 min 66,95€

Nuorten Naisten Aavan toimintaan voit tutustua täällä.

Voit seurata minua myös seksuaaliterapeutti Mari Päiväniemen sivuilla Facebookissa.

 

Erikoisalat
Seksuaalineuvonta
Seksuaaliterapia
Nuorten Naisten Aava
Äidinkieli
suomi
Kielitaito
englanti

Toimipisteet

Koulutus

Kätilö AMK (2003)
Sairaanhoitaja (2003)
Seksuaalineuvoja aukt.(2011)
Seksuaaliterapeutti (2015)

Seuraavat vapaat ajat