Työterveyslääkäri, asiakkuusyritys Keravalla


Etsimme työterveyslääkäriä hoitamaan arvostettua
panimoalan asiakastamme, Sinebrychoffia

Työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri - tartu oivaan tilaisuuteen päästä jatkamaan aktiivista ja pitkään jatkunutta yhteistyötä! Tämän mielenkiintoisen ja monipuolisen asiakkuuden henkilöstö on sitoutunutta ja pitkäaikaista. Pääset työssäsi kohtaamaan erilaisia altisteita, mm. melu, liuotinaineet ja biologiset altisteet. 

​​​​​​​Työskentelypiste sijaitsee Keravalla, mutta voit työskennellä osin myös etänä. Työsi tukena toimii Aavan moniammatillinen ja kokenut työterveystiimi.

Odotamme Sinulta hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista työotetta sekä asiakasyritykseen että tiimiin nähden. Erikoistuvalle työterveyslääkärille tarjoamme suunnitelmallisen erikoistumispolun ja kouluttajalääkärin lisäksi mentorointitukea. 

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, olethan siis meihin mahdollisimman pian yhteydessä!

Kysy lisää:

Aulikki Juntunen
Työterveyshuollon ylilääkäri
010 380 3800
aulikki.juntunen@aava.fi

Teija Muuri
Rekrytointipäällikkö
050 379 6735
teija.muuri@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lääkärit voivat meillä hyvin! 93% Aavan työterveyslääkäreistä suosittelee Aavaa työpaikkana.

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.