Vastaava työterveyslääkäri, Vantaa ja Keski-Uusimaa


Oletko halukas rakentamaan kanssamme ihmisten hyvinvoinnista yritysten kilpailuetua?

Me Aavassa huolehdimme 115 000 suomalaisen työntekijän työpaikkojen työhyvinvoinnista. Rikomme piintyneitä työterveyshuollon toimintatapoja lakisääteisiä velvoitteitamme vaalien. Tunnistamme työkaluillamme työkyvyn haasteiden juurisyyt ja fokusoimme niihin. Vaikuttavuusnäyttömme on vahvaa.

Etsimme nyt vastaavaa työterveyslääkäriä johtamaan
Vantaan sekä Keski-Uudenmaan toimipisteidemme (Aviapolis, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää) työterveyden moniammatillista toimintaa.

Vastaavana työterveyslääkärinä vastaat toimipisteidesi työterveyshuollon lääketieteellisestä laadusta sekä työterveyshuoltotiimin toiminnasta yhteistyössä palvelupäällikön kanssa. Työterveyshuollon kehittäminen toimintasuunnitelman mukaisesti on olennainen osa työskentelyäsi, kuten myös oman työterveyslääkäritiimisi työn laadusta vastaaminen, kehittämistarpeiden tunnistaminen ja ammatillisen tuen tarjoaminen. Toimit tiimisi tukena toimintamallien jalkauttamisessa ja laatutavoitteiden toteutumisessa. Vastuutehtävien ohella toimit myös työterveyslääkärinä mielenkiintoisten asiakasyritystemme parissa.

Työnkuvaasi vastaavana työterveyslääkärinä sisältyy myös:

  • Työterveyslääkäreiden laskutustavoitteen ja budjetin toteutumisen seuranta ja johtaminen. Osallistut myös budjetin tekoon.
  • Uusien työterveyslääkäreiden rekrytointi ja perehdytyksen suunnittelu.
  • Lääketieteellistä hoitoa koskevien reklamaatioiden käsittely.
  • Myynnin tukena toimiminen (erikseen sovittaessa).

Tehtävässä voit toimia joko ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, eteenpäin katsomista ja pulppuavia ideoita. Olethan työterveyshuollon erikoislääkäri tai sinulla on pitkä kokemus työterveyshuollosta. Tule sellaisena kuin olet!

Tarjoamme sinulle modernin, erilailla ajattelevan työterveysperheen. Saat meiltä myös mm. koulutusta liiketoimintaan, valmentavaan työotteeseen ja vaikuttavaan työterveysraportointiin sekä monia muita osaamistasi ja asiantuntijuuttasi kehittäviä eväitä.

Kysy lisää:

Aulikki Juntunen
Työterveyshuollon ylilääkäri
010 380 3800
aulikki.juntunen@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lääkärit voivat meillä hyvin! 93% Aavan työterveyslääkäreistä suosittelee Aavaa työpaikkana.

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.