Työterveyshuolto Hyvinkää

Hyvinkäällä Aava työterveyshuolto palvelee yhdessä toimipisteessä, Aava Hyvinkään Pipetissä.

Työterveyshuolto Aava Hyvinkään Pipetti

Hyvinkään työterveyshuollossa vastaanottaa

  • 3 työterveyshoitajaa
  • 3 työterveyslääkäriä
  • 1 työfysioterapeuttia
  • 1 työpsykologia

Aava Hyvinkään Pipetin työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Hyvinkään työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen, sairaanhoitajien vastaanotto, yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ja fysioterapia.

Hyvinkään työterveyshuollon erityisosaamista on jälkipuinti, painonhallinta- ja elintapaohjaus, urheilupsykologia, kouluttajalääkärin toiminta, matkatyötä tekevien ohjaus ja neuvonta, valtakunnalliset yritykset, säteilytyötodistukset sekä palo- ja pelastusalan työterveyshuollon koulutus.

Etähoito ja digipalvelut saatavillasi

Hyvinkään työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi asiakasyritysten edustajille sekä henkilöstölle. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Lue lisää siitä, miten Aava Luotsi tekee etäasioinnista entistä vaikuttavampaa.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aavan työterveyshuoltoon.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen