Aino Luotola, psykologi

Aino Luotola

Psykologi

Varaa aika

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni Aavaan.

Voit hakeutua vastaanotolleni matalalla kynnyksellä kuormittavassa elämäntilanteessa. Tarjoan tukea ja ohjausta mm. perhe-elämää, ihmissuhteita, jaksamista, ahdistuneisuutta tai mielialaa koskevissa haasteissa. Osana Aavan Raskausklinikkaa olen tukena raskauteen ja odotusaikaan liittyvissä huolissa. Minulla on kokemusta lapsiperheiden parissa työskentelystä ja erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat perheen vuorovaikutussuhteet, vanhemmuus sekä sosiaalinen ja tunne-elämän kehitys.

Osaamisalueita:

  • Ihmissuhteet ja vuorovaikutuksen haasteet
  • Vanhemmuus, lapsen kasvu ja kehitys
  • Elämäntilanteen muutokset tai kriisit
  • Mielialaan ja ahdistuneisuuteen liittyvät pulmat
  • Voimavarat ja jaksaminen

Pyrin auttamaan tilanteiden, ajatusten ja tunteiden jäsentämisessä sekä hyvinvointia tukevien voimavarojen tai toimintatapojen löytämisessä. Pidän tärkeänä työskentelylle itse asettamiasi toiveita ja tavoitteita, ja ajattelen, että hyvä yhteistyösuhde ja turvallinen ilmapiiri luovat edellytykset onnistuneelle työskentelylle. Psykologina hyödynnän tutkittua tietoa mielen hyvinvoinnista ja sen tukemisesta.

Ajanvarausohje

Voit varata vastaanottoajan nettiajanvarauksesta tai puhelinpalvelusta. Vastaanotto voidaan pitää lähi- tai etätapaamisena. Tapaamiseen voi tulla yksin, pariskuntana tai perheenä. Vastaanotolleni ei ole alaikärajaa. Tervetuloa psykologin vastaanotolleni matalalla kynnyksellä! HUOM! En ole työterveyspsykologi.