Päivi Tommola naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Päivi Tommola

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Varaa aika

Tartun kokonaisvaltaisella otteella kaikkiin gynekologisesta näkökulmasta lähestyttäviin naisen terveys- ja elämänlaatuhaasteisiin. Hoidan kaikenikäisiä potilaita lähes 40 vuoden työuran tuomalla ammattitaidolla. Teen myös ultraäänitutkimuksia sekä pieniä toimenpiteitä vastaanottokäynnin yhteydessä.

Erityisosaamistani ovat gynekologisten tulehdusten ja kipujen, erityisesti yhdyntäkipujen sekä vulvan iho-ja limakalvosairauksien diagnostiikka ja hoidot. Muun lääkärin työn ohessa teen tutkimus- ja asiantuntijatyötä sekä koulutan kollegoita tulehdusdiagnostiikan alalla. Yhdyntäkipuja aiheuttavaa vulvodyniaa (vestibulodynia, vestibuliitti) käsittelevä väitöskirjani valmistui vuonna 2017.

Kampin Naisten Aavan toimipisteessä yhdyntäkipujen hoitoon on käytettävissä moniammatillinen tiimi, mm. erityisesti asiaan perehtyneitä fysioterapeutteja ja seksuaaliterapeutteja. Omalla vastaanotollani teen valkovuodon natiivimikroskopiatutkimuksia.

Ajanvarausohje

Hoidan kaikenikäisten naisten terveyttä ja gynekologisia ongelmia lähes 40-vuoden työuran tuomalla ammattitaidolla. Erityisosaamistani on tulehdusten ja yhdyntäkipujen sekä vulvan iho- ja limakalvosairauksien diagnostiikka ja hoito.

Teen vastaanotolla valkovuodon natiivimikroskopiatutkimuksia.

En ota vastaan potilaita vakuutusyhtiön suoralaskutuksella vaan potilaat maksavat käyntinsä itse ja hakevat korvauksen vakuutusyhtiöstä jälkikäteen, jolloin vakuutusyhtiö päättää korvauksen myöntämisestä kunkin vakuutussopimuksen ehtojen puitteissa.

Veloitan vastaanottokäynnistä käytetyn ajan mukaisesti 208-345€.