Migreenin hoito botuliinitoksiinilla

Mihin vaivoihin botuliinia käytetään?

Botuliinia voidaan hyödyntää erilaisissa hoidoissa ja tilanteissa. Botuliinihoitoa voidaan käyttää mm. migreenin hoidossa.

Onko hoito turvallinen?

Botuliinihoito on turvallinen hoitomuoto kokeneen lääkärin tekemänä. Suomessa botuliini on ollut käytössä jo 1990-luvulta lähtien. Hoitoa ei voida antaa raskaana olevalle. Myös jotkut pitkäaikaissairaudet ovat esteenä hoidolle.

Hoidon kulku

Botuliinihoidon Aavassa hoidon antaa lääkäri tai hänen valvonnassaan AVI:n luvan saanut ja toimenpiteeseen koulutettu päänsärkyhoitaja. Vastaanotolla injektoidaan pieniä määriä botuliinia hoidettavalle alueelle. Hoitoon ei tarvitse valmistautua etukäteen.

Hoidon jälkeen

Hoito edellyttää tarkkaa tilannearviota ongelmasta, jonka jälkeen hoito on nopea ja voit palata töihin tai normaaliin arkeen botuliinihoidon jälkeen välittömästi.

Botuliinihoidon hinta ja maksuvaihtoehdot

Botuliinihoidon kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta. Hoitava lääkäri antaa kustannusarvion suunnitellusta toimenpiteestä. Tutustu myös kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Ajanvaraus

Varaa aika hoidon suunnitteluun neurologille soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 3838 tai nettiajanvarauksen kautta.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa