Sukupuolitautien testipaketti

Epäiletkö sukupuolitautia tai onko sinulla tartunnan oireita? Saat mielenrauhan sukupuolitautien testipaketilla, jolla voidaan testata taudit sekä miehiltä että naisilta.

Hinta 175€ 

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat tarvitsevat laboratoriotutkimuksiin lääkärin lähetteen.

Laboratoriopaketin sisältämät tutkimukset  

  • Sukupuolitautitesti, klamydia ja tippuri (U-CtGcNhO) 
  • HI-virus (S-HIVAgAb)
  • kuppa (S-TrpaAb)

Klamydia voidaan todeta 1–2 viikkoa tartunnan saamisesta. Tippurissa itämisaika on miehillä 1–5 vuorokautta ja naisilla jopa 2–3 viikkoa. 

HIV-tartunta ei näy testeissä heti. Negatiivinen HIV-testin tulos on luotettava vasta 3 kuukauden kuluttua epäillyn tartunnan saamisesta.

Kupan itämisaika on yleensä 3–4 viikkoa.

Valmistautuminen tutkimukseen  

Sukupuolitautien tutkimuspaketin tutkimukset tehdään verinäytteestä, sekä miehillä virtsanäytteestä ja naisilla limakalvonäytteestä.

Virtsan olisi hyvä olla rakossa vähintään 2 tuntia ennen näytteen ottoa. Juo vain vähän ennen virtsanäytteeseen tuloa, jottei näyte laimene liikaa. 

Saavu näytteenottoon riittävän ajoissa, jotta ehdit istua 15 minuutin ajan rauhassa. Näin verenkierto tasaantuu näytteenottoa varten. Muista ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan laboratoriotutkimuksiin. 

Ajanvaraus 

Varaa aika sukupuolitautien laboratoriotutkimuksiin nettiajanvarauksessa tai asiakaspalvelustamme soittamalla numeroon 010 380 3838

Tutkimustulosten tulkinta

Jos haluat lääkärin tulkinnan tutkimustuloksistasi, varaa aika Aavan yleislääkärille nettiajanvarauksessa tai puhelimitse asiakaspalvelustamme 010 380 3838. Huomaathan, että lääkärin tekemä tulkinta ei kuulu terveyspaketin hintaan.

Tulokset tulevat myös Aava-sovellukseen ja Oma Aava-palveluun

Tutkimuksen ja tulosten tulkinnan jälkeen sinut ohjataan tarvittaessa jatkotutkimuksiin. 

FacebookTwitterLinkedIn