Seksitautien testipaketti

Epäiletkö sukupuolitautia? Saat mielenrauhan seksitautien testipaketilla, jolla voidaan testata taudit sekä miehiltä että naisilta.

Hinta:
naiset 183,60€
miehet 115,40€

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat tarvitsevat laboratoriotutkimuksiin lääkärin lähetteen.

Laboratoriopaketin sisältämät tutkimukset  

  • Seksitautitesti, klamydia ja tippuri (U-CtGcNhO tai -CtGcNhO) 
  • HI-virus (S-HIVAgAb)
  • kuppa (S-TrpaAb)

Klamydia ja tippuri voidaan todeta testillä 5-7 vrk kuluttua tartunnan saamisesta.

HIV- ja kuppatartunta näkyvät testissä aikaisintaan kuukauden kuluttua mahdollisesta tartunnasta.

Valmistautuminen tutkimukseen  

Seksitautien tutkimuspaketin tutkimukset tehdään verinäytteestä (HIV ja kuppa), sekä klamydian ja tippurin osalta miehillä virtsanäytteestä ja naisilla virtsa- tai limakalvonäytteestä.

Virtsan olisi hyvä olla rakossa vähintään 2 tuntia ennen näytteen ottoa. Juo vain vähän ennen virtsanäytteeseen tuloa, jottei näyte laimene liikaa. Seksitautia etsittäessä virtsanäyte annetaan suoraan purkkiin ilman edeltävää pesua.

Oireettoman naisen klamydia-tippuri testaus on luotettavampi emättimen limakalvolta otettuna. Näytteen voit ottaa laboratoriossamme itse ohjeidemme mukaan. Virtsanäyte on naisillakin suositeltava, jos epäilet seksitautia virtsaoireen vuoksi. 

Saavu näytteenottoon riittävän ajoissa, jotta ehdit istua 15 minuutin ajan rauhassa. Näin verenkierto tasaantuu näytteenottoa varten. Muista ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan laboratoriotutkimuksiin. 

Ajanvaraus 

Varaa aika seksitautien laboratoriotutkimuksiin nettiajanvarauksessa tai asiakaspalvelustamme soittamalla numeroon 010 380 3838

Tutkimustulosten tulkinta

Jos haluat lääkärin tulkinnan tutkimustuloksistasi, varaa aika Aavan yleislääkärille nettiajanvarauksessa tai puhelimitse asiakaspalvelustamme 010 380 3838. Huomaathan, että lääkärin tekemä tulkinta ei kuulu terveyspaketin hintaan.

Tulokset tulevat myös Aava-sovellukseen ja Oma Aava-palveluun

Tutkimuksen ja tulosten tulkinnan jälkeen sinut ohjataan tarvittaessa jatkotutkimuksiin.

Lue lisää seksitautien testauksesta ja hoidosta.

FacebookTwitterLinkedIn