Aava GastroLääkärit

Asiakaspalvelu: 010 380 3838

GastroLääkärit on Aavan suolistoklinikka

Kärsitkö vatsakivuista, ummetuksesta tai pitkittyneestä ripulista? Epäiletkö refluksisairautta, keliakiaa tai vakavaa suolistosairautta? Aava GastroLääkärit on mahasuolikanavan ja maksasairauksien diagnostiikkaan ja hoitoon keskittynyt klinikka, josta saat selityksen ja avun vatsavaivoihisi. Alan erikoislääkäreiden vastaanottojen lisäksi tarjoamme laadukkaat tähystys- ja kuvantamistutkimukset.

Tutkimme ja hoidamme suolisto-oireet kokonaisvaltaisesti. Aava GastroLääkäreissä selviävät

  • Ylävatsaoireet
  • Suolisto-oireet
  • Peräaukon seudun ongelmat

Gastroenterologi on mahan ja suoliston spesialisti

Aava GastroLääkäreissä sinua palvelevat kokeneet sisätautien ja gastroenterologian erikoislääkärit Kampissa ja Keravalla. Gastroenterologi on vatsaelinsairauksiin erikoistunut lääkäri, jolla on paras tietotaito selvitellä vatsaoireita. Klinikallamme vastaanottavat myös asiantuntevat ravitsemusterapeutit. Ravitsemusterapia on lääkehoidon ohella tärkeä osa mahasuolikanavan vaivojen hoitoa.

Asiantuntijamme hoitavat pääosin aikuisia potilaita. Alle 16-vuotiaiden kannattaa hakeutua ensisijaisesti lastenlääkärin vastaanotolle, koska vatsavaivoissa lasten ja nuorten sairauskirjo on erilainen kuin aikuisilla.

Tähystyksistämme jää hyvä mieli

Aavassa paksusuolen tähystystä tai mahalaukun tähystystä ei tarvitse jännittää. Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että tähystykset ovat asiakkaillemme mahdollisimman mukava kokemus. Kaikki tähystävät lääkärimme ovat ammattiosaajia ja rauhallisia luonteeltaan. Varaamme toimenpiteisiin runsaasti aikaa ja kuuntelemme aina potilaan toiveita. Teemme tähystyksiä myös nukutuksessa Aava Sairaalassa.

Kun tulet Aava GastroLääkäreihin tähystykseen, tiedät saavasi

  • Erikoistuneen gastroenterologin suorittaman toimenpiteen
  • Yksilöllisen kivunlievityksen
  • Korkeatasoiset ja laadukkaat välineet
  • Kuvallisen tähystyslausunnon jatkohoitoehdotuksineen
  • Kiireettömän ja rauhallisen kohtaamisen

Lisätietoa gastroenterologisista toimenpiteistä saat soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 5312 tai ottamalla yhteyttä GastroLääkäreiden toimenpidehoitajiin gastrohoitajat@aava.fi

Tutustu myös Gastroenterologin etävastaanotto

Ajanvaraus

Varaa aikasi lääkärin vastaanotolle numerosta 010 380 3838 tai nettiajanvarauksestamme. Kun varaat aikaa netistä, valitse erikoisalaksi gastroenterologia.

Toimenpide- ja tähystysajat varataan puhelimitse numerosta 010 380 5312.

Aava Kamppi
Annankatu 32
00100 HELSINKI
 

Aava Keravan Terveyspuisto
Metsolantie 1
04200 KERAVA
puh. 010 380 2152

Asiakkaaksi palvelusetelillä

Lääkärikeskus Aavan asiakkaaksi pääsee myös palvelusetelillä. Helsingin kaupungin myöntämä palveluseteli käy kolonoskopiaan eli paksusuolen tähystykseen ja gastroskopiaan eli mahalaukun tähystykseen Aava GastroLääkäreissä Kampissa.

Huomioi, että palvelusetelitähystyksiä tekevät vain tietyt lääkärit. Tiedustele näitä lääkäreitä, kun varaat aikaa numerosta 010 380 5312. Kun tulet vastaanotolle, ota mukaasi palveluseteli, lääkärin lähete tähystykseen ja muut mahdolliset dokumentit, kuten potilaskertomukset, röntgenkuvat ja sydänfilmit. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Lisätietoa

Epäiletkö vatsan tai suoliston sairautta? Katso Jari Koskenpadon video aiheesta ärtyvä suoli ja vatsan turvotus.

Seuraavat vapaat ajat

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa