Aava-tili - joustava maksutapa sinulle sopivissa erissä

Aava-tilin voit avata kätevästi kaikissa Aavan toimipaikoissa ja saat päätöksen välittömästi.

Rahoituspäätöksen voi hakea myös netistä ennen lääkärikäyntiä tai hoitoa, jolloin päätös rahoituksesta tulee sähköpostiisi 24 tunnin sisällä. Kun haet ja saat luottopäätöksen jo kotona, ja allekirjoitat sen sähköisesti, luottohakemusta ei tarvitse enää tehdä Aavassa.

Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän ja tulet tekemään maksua toimipaikkaamme, otathan henkilöllisyystodistuksesi mukaan.

Aava-tili on helppo ja joustava tapa rahoittaa terveyden- ja sairaudenhoitoasi. Voit maksaa käyntisi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Turvallista rahoitusta terveytesi vuoksi

Aava-tili tulee avata ennen aiottua toimenpidettä tai hoitoa. Et maksa tehdyn toimenpiteen tai hoidon yhteydessä mitään. Lasku toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena. Voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja saat aina vähintään kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa

Voit jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle, esimerkiksi kolmelle kuukaudelle ilman korkoa. Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat ainoastaan käsittelymaksun 4 €/kk. Valittavana on myös 12 kuukauden takaisinmaksuaika ilman korkoa. Tällöin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi veloitetaan ainoastaan käsittelymaksun 4€/kk ja tilimaksun 35€.

Tutustu maksuvaihtoehtoihin

Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin alla olevassa rahoitustaulukossa ja lue yleiset ja erityiset tiliehdot. Jos hakemus, tiliehdot tai rahoitustaulukko eivät aukea, varmista, että koneessasi on Adobe Reader asennettuna.

Täytä Aava-tilin hakemus

Hae Aava-tiliä jo tänään! Täytä sähköinen hakemus täällä. Huomioi seuraavat asiat:

  • Henkilötunnuksesi on oikein
  • Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
  • Muistathan lukea yleiset ja erityiset ehdot ennen kuin haet luottoa.

Kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.