Aava-tili - joustava maksutapa sinulle sopivissa erissä

Aava-tili on helppo ja joustava tapa rahoittaa terveyden- ja sairaudenhoitoasi. Aava-tilin voit avata helposti Aavan eri toimipaikoissa - tai valintasi mukaan kotona ennen lääkärikäyntiä tai hoitoa. Voit maksaa käyntisi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Turvallista rahoitusta terveytesi vuoksi

Aava-tili tulee avata ennen aiottua toimenpidettä tai hoitoa. Et maksa tehdyn toimenpiteen tai hoidon yhteydessä mitään. Lasku toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena. Voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja saat aina vähintään kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa

Voit jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle, esimerkiksi kolmelle kuukaudelle ilman korkoa. Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat ainoastaan käsittelymaksun 4 €/kk. Valittavana on myös 12 kuukauden takaisinmaksuaika ilman korkoa. Tällöin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi veloitetaan ainoastaan käsittelymaksun 4€/kk ja tilimaksun 35€.

Luottopäätös sähköpostiin 24 tunnin sisällä

Päätöksen haetusta rahoituksesta saat suoraan sähköpostiisi. Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän ja tulet tekemään maksua toimipaikkaamme, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipaikassamme lopulliset rahoitussopimukset sekä varmistamme ostoksen.

Tutustu maksuvaihtoehtoihin

Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin alla olevassa rahoitustaulukossa ja lue yleiset ja erityiset tiliehdot. Jos hakemus, tiliehdot tai rahoitustaulukko eivät aukea, varmista, että koneessasi on Adobe Reader asennettuna.

Täytä Aava-tilin hakemus

Hae Aava-tiliä jo tänään! Täytä sähköinen hakemus täällä. Huomioi seuraavat asiat:

  • Henkilötunnuksesi on oikein
  • Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
  • Muistathan lukea yleiset ja erityiset ehdot ennen kuin haet luottoa.

Kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.