Maksutavat

Lääkärikeskus Aavassa voit maksaa pankki- ja luottokorteilla, Aava-tilillä sekä Aavan lahjakortilla. Lääkärikeskus Aavassa ei voi maksaa pankkisiirrolla/laskulla, eikä käteisellä.

Aava-tili

Aava-tili on helppo ja joustava tapa rahoittaa terveyden- ja sairaudenhoitoasi. Tilin voit hakea helposti ja vaivattomasti kaikissa toimipaikoissamme tai voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi jo kotonasi. Avaa tili jo tänään – saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Lue lisää ja hae luottoa.

Aava-lahjakortti

Muista läheistäsi lahjalla, jota ei vaihdeta väärän kokoisena tai värisenä toiseen! Lahjakorttiin on mahdollista ostaa Aavan terveys- ja hyvinvointipalveluita. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortteja saa kaikista Aavan toimipisteistä. Katso esimerkkejä lahjasummista.

ePassi

Mikäli sinulla on käytösssäsi ePassi, voit maksaa sillä Aavan työterveyshuollon ulkopuolisia palveluita, kuten fysioterapiaa tai erikoislääkäripalveluja.

Kassa kuittaa vastaanottokäyntisi jälkeen maksun ePassiltasi. Maksut voidaan tehdä mille tahansa summalle ePassissa jäljellä olevan saldon mukaan. Mahdollinen erotus loppusummassa maksetaan normaalisti kassalla.

Vakuutusyhtiöasiakkaille

Teemme yhteistyötä merkittävimpien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa. Lue lisää.