Päivystys (Aava Kamppi, Helsinki)

Aava Kampin päivystyksessä saat hoitoa nopeasti ja joustavasti. Myös laboratorio- ja röntgenpalvelut ovat käytössä päivystyksen aukioloaikoina. Päivystys-tiimissämme työskentelee sairaanhoitajia ja akuuttilääketieteeseen perehtyneitä lääkäreitä.

Tapaturmapäivystyksessä hoidamme kaikki haavat, nivelsiteiden, luiden, lihasten, jänteiden ja hermojen vammat. Kokeneet erikois- ja yleislääkärit toimivat päivystäjinä. Löydät tästä vapaat ajat tapaturmiin erikoistuneille Ortopedian erikoislääkäreille

Huom. Koronavirusepidemian aikana suosittelemme etävastaanottoa, jos sinulla on hengitystieoireita (nuha, yskä, kurkkukipu). Tutustu etävastaanottoon ja varaa aika täältä

Minkälaisissa tilanteissa voi tulla päivystykseen?

Aavan lääkäripäivystys toimii Helsingissä, keskeisellä paikalla Kampin kauppakeskuksen kupeessa. Voit hakeutua päivystävän lääkärin vastaanotolle, kun tarvitset nopeasti hoitoa esimerkiksi äkillisen sairastumisen tai tapaturman vuoksi. Tyypillisimpiä yleislääkäripäivystyksessä hoidettavia vaivoja ovat:

  • Äkillisesti alkaneet tai pahentuneet infektiot
  • Akuutit kiputilat kuten korva-, selkä- ja vatsakivut
  • Haavat
  • Tapaturmat kuten kaatumiset ja urheiluvammat
  • Palo- ja paleltumavammat

Kaiken ikäiset asiakkaat lapsipotilaista aikuisiin ovat tervetulleita päivystykseemme. Meillä on käytössä tulkkipalvelu Tulka (mobiilipalvelu). Hinta 45€/käynti.

Hätätilanteissa soitathan kuitenkin hätänumeroon 112.

Myös laboratorio- ja röntgenpalvelut ovat käytettävissä, mikä mahdollistaa nopean diagnosoinnin ja hoidon. 

Päivystys ilman ajanvarausta vai ajanvarauksella?

Päivystykseen voi aukioloaikoinamme saapua ilman ajanvarausta. Jos haluat tulla päivystykseen tiettyyn kellonaikaan, voit myös varata ajan verkkoajanvarauksen kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 380 3838.

Päivystys on avoinna Kampin toimipisteen aukioloaikoina.

Paikan päällä voit tulla suoraan 2. kerrokseen. Päivystävä sairaanhoitaja ottaa ilmoittautumisesi vastaan ja tekee hoidontarpeen arvioinnin.

Päivystyksessä on hyvät erikoislääkäreiden konsultaatiomahdollisuudet ja jatkohoito järjestetään aina tilanteen vaatimalla tavalla. Jatkohoito voi tapahtua Aava Kampissa tai julkisessa sairaalassa.

Maksutavat ja vakuutus

Päivystyskäynti maksetaan vastaanoton jälkeen ala-aulassa. Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin. Lue myös lisäohjeita vakuutuksista.

Seuraavat vapaat ajat

Hinnasto

Kampin yleislääkäripäivystys enintään 20 min, peruskäynti
alk.
67.00 €
Kampin yleislääkäripäivystys enintään 20 min lauantai, peruskäynti
alk.
93.00 €
Kampin yleislääkäripäivystys su, arki- ja juhlapyhä enintään 20 min, peruskäynti
alk.
135.00 €

Toimipisteet

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa