Rasvansiirto kasvoihin ja rintoihin

Kenelle suositellaan?

Rasvansiirrolla saadaan kasvoihin takaisin iän mukana menetettyä täyteläisyyttä esimerkiksi poskipäihin. Sillä voidaan hoitaa myös menestyksekkäästi erilaisia kuoppaisia arpia ja syvempiä uurteita. Oman rasvansiirrolla voidaan myös suurentaa ja muotoilla rintoja. Yleensä suurennus ei ole suurempi kuin yhden kuppikoon muutos. Tämä tulos vaatii yleensä yhden uusintarasvansiirron.

Leikkauksen suunnittelu

Rasvansiirto suunnitellaan aina plastiikkakirurgin kanssa yksilöllisesti. Vastaanotolla käydään läpi asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet parhaimman lopputuloksen varmistamiseksi. Plastiikkakirurgi kertoo konsultaatiovastaanotolla toimenpiteeseen valmistautumisesta, toimenpiteen kulusta, toipumisesta, jälkihoidosta sekä toimenpiteeseen liittyvistä riskeistä.

Leikkauksen kulku

Rasvansiirrot ovat yleensä päiväkirurgisia paikallispuudutustoimenpiteitä.

Leikkauksen jälkeen

Mustelmaa ja turvotusta esiintyy parin viikon ajan. Imetyllä alueella tulee pitää tukitekstiilejä 3-6 viikkoa ja siirretty alue tulee pitää lämpimänä parin viikon ajan jotta siirretylle rasvalle turvataan hyvä verenkierto.

Ajanvaraus

Varaa aika plastiikkakirurgille leikkauksen suunnittelua varten nettiajanvarauksesta tai Aavan asiakaspalvelusta 010 380 3838.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Seuraavat vapaat ajat

Hinnasto

1. rasvansiirto 3-4h YA
2. rasvansiirto 3h YA

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa