Anne Vesterinen työterveyspsykologi

Anne Vesterinen

Työterveyspsykologi

Varaa aika

Erityisosaamistani on yksilökeskusteluterapia, josta tukea mm. elämän kuormitustilanteisiin; työstressi-, mieliala- ja uupumustilanteisiin.

Luentojeni / ryhmäkeskustelujeni aihealueita ovat mm. työyhteisön vuorovaikutus, stressi ja jaksaminen. Mahdollista käyttää yksilö- ja ryhmämuotoisessa ohjauksessa myös sovellettua rentoutusta.

Ajanvarausohje

Otan vastaan vain työterveyshuollon asiakkaita.

Aava Kampin työterveyspsykologit vastaanottavat osoitteessa Annankatu 34-36 B, 2. krs (ovikellossa lukee Virta Studio/Aava), 00100 Helsinki.

Pidän etävastaanottoja puhelimitse tai videovälitteisesti. Asiakaspalvelu puh: [010 380 3838](Pidän etävastaanottoja puhelimitse tai videovälitteisesti. Asiakaspalvelu lähettää ohjeet sähköpostilla sekä internetselainlinkin , joka vie virtuaaliseen vastaanottohuoneeseen. Siellä voimme keskustella potilastietoturvallisesti videon välityksellä. Videovastaanottoa varten tarvitset tietokoneen tai kännykän kameran.) lähettää ohjeet sähköpostilla sekä internetselainlinkin , joka vie virtuaaliseen vastaanottohuoneeseen. Siellä voimme keskustella potilastietoturvallisesti videon välityksellä. Videovastaanottoa varten tarvitset tietokoneen tai kännykän kameran.