Juho Eineluoto yleislääkäri

Juho Eineluoto

Urologian erikoislääkäri

Varaa aika

Olen laaja-alaisesti lääketieteestä kiinnostunut tohtori ja pyrin auttamaan potilaitani niin pienissä kuin suurissakin vaivoissa. Vahvuuksiini kuuluvat vaivan tarkka kliininen tutkimus, tieteeseen nojautuva päätöksenteko ja kokonaisvaltainen ote potilaan ongelmiin. Hoidan mielelläni potilaita vauvasta vaariin.

U R O L O G I A

Valmistuin urologian erikoislääkäriksi Helsingin yliopistosta 2022. Vastaanotollani onnistuvat miesten ja naisten virtsaelimiin liittyvien sairauksien arviointi ja hoito. Olen tehnyt väitöskirjani eturauhassyövästä. Teen mielelläni toimenpiteitä (mm. vasektomia, ympärileikkaus, frenuloplastia, virtsarakon tähystys, hydroseele). Vastanotollani on mahdollisuus ultraääntä käyttämällä mm. mitata eturauhasen koko ja siten arvioida ikääntyvän miehen virtsavaivojen hoitovaihtoehtoja. Olen myös tottunut hoitamaan genitaalien, lantionpohjan ja rakon seudun kivuista kärsiviä potilaita.

Y L E I S L Ä Ä K E T I E D E

Pidän myös yleislääkärin vastaanottoa. Olen työskennellyt paljon perusterveydenhuollossa, päivystyksessä ja toiminut ehkäisy-, äitiys- sekä lastenneuvolassa. Teen mielelläni toimenpiteitä (mm. luomenpoisto, nivelinjektio, pattien poisto, haavojen ompelu) ja katson kaikenikäisiä päivystyspotilaita erikoisalasta riippumatta. Ajoterveystarkastus kuuluu myös tarjoamiini palveluihin.

Nähdään vastaanotollani. Tervetuloa!

Ajanvarausohje

Vastaanotan kaikenikäisiä potilaita.

Voit varata minulle myös puhelimitse toteutettavan etävastaanottoajan.