Kaisu Behm työterveyspsykologi

Kaisu Behm

Työterveyspsykologi

Varaa aika

Tervetuloa vastaanotolleni.

Olen kokenut työterveyspsykologi ja teen mielelläni monipuolisesti työtä sekä yksittäisten työntekijöiden, esihenkilöiden että työyhteisöjen kanssa. Voit varata ajan työterveyspsykologin vastaanotolle, kun olet huolissasi työssä jaksamisestasi ja kaipaat reflektioapua tilanteen jäsentämiseksi ja tukea hankalasta tilanteesta eteenpäin pääsemiseksi. Esimerkiksi stressioireilu, kuormittuneisuuden tunne, työuupumus, turhautuminen ja ristiriidat työssä, masennus- ja ahdistusoireilu, elämäntilanteeseesi liittyvä kriisi tai sairastuminen voivat olla asioita, joihin sinulle sopivien ratkaisujen löytymisessä ulkopuolisen asiantuntijan kanssa keskustelu auttaa. Tutkimusten mukaan jo yksikin tapaaminen työterveyspsykologin kanssa voi auttaa saamaan solmussa olevia asioita eteenpäin.

Esihenkilö- ja johtamistyö on usein yksinäistä ja voi kuormittaa. Olen mielelläni sparrailuapuna esihenkilöille ja johtamistyötä tekeville. Jos esihenkilönä kaipaat apua oman työssä jaksamisesi tueksi, voit varata ajan vastaanotolleni. Jos haluat sparrailuapua johtamistyösi kysymyksiin tai esihenkilötyössä kehittymiseen, ole yhteydessä minuun sähköpostilla / puhelimitse, niin sovitaan etenemisestä. Myös työyhteisöjen ja tiimien kehitysprosessit, työnohjaukset , valmennukset ja luennot sovitaan erikseen.

Ajanvarausohje

Vastaanotolleni ovat tervetulleita yli 18-vuotiaat henkilöt. Työterveyspsykologin vastaanoton lisäksi myös yksityisasiakkaat ovat tervetulleita.

Vastaanottoni onnistuu myös videovälitteisesti. Videovastaanottoajan voi varata Aavan asiakaspalvelusta puh. 0103803838. Sähköpostilla toimitetaan internetselainlinkki, joka vie virtuaaliseen vastaanottohuoneeseen. Siellä voimme keskustella potilastietoturvallisesti videon välityksellä. Videovastaanottoa varten tarvitset tietokoneen tai kännykän kameran.