Mirja Kiiskilä Fysioterapeutti, Seksuaaliterapeutti

Mirja Kiiskilä

Fysioterapeutti, Seksuaaliterapeutti

Varaa aika

Hei, olen fysioterapeutti ja olen erikoistunut lantionpohjan toimintahäiriöihin. Tyypillisiä toimintahäiriöitä ovat; virtsan- tai ulosteenkarkailu, tuhriminen, yliaktiivinen virtsarakko. Lantionpohjan elinten erilaiset laskeumat. Lantion alueen kivut esim. vulvodynia tai eturauhasoperaation jälkeiset kivut, lantionpohjan ylikireys, yhdyntäkivut, endometrioosi.

Vastaanotollani käy myös paljon raskaana olevia sekä synnyttäneitä naisia. Olen selän suoravastaanotto koulutuksen käynyt. Vastaanotolleni voi tulla myös ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa.

Olen seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti. Enimmäkseen vastaanotollani asiakkaat käyvät yksin, tarvittaessa otan myös pareja.

Pyrin hoitamaan asiakkaitani kokonaisvaltaisesti. Tähän käyttämiäni menetelmiä ovat: akupunktio, life coach – eli elämäntaidon valmentaja, sekä psykofyysinen fysioterapia. Teen myös fascia manipulaatio Steccon mukaista manuaalista käsittelyä.

Lantionpohjan terapiassa käytän biopalautehoitoa ja sähköärsytystä. Voin lainata sinulle myös kotiharjoitus laitteen.

Tarvittaessa, jos koet olosi kovin stressaantuneeksi, voin käsitellä kehoasi hieronnalla.

Toimin myös Aavan moniammatillisessa Endometrioosikeskuksessa. Lantionpohjan fysioterapialla on tärkeä merkitys endometrioosikivun ja endometrioosista johtuvien kipujen hoidossa. Endometrioosiasiakkailla käytän kaikkia fysioterapian menetelmiäni.

Vastaanotolleni voi tulla ilman lähetettä tai lääkärin lähetteellä.

Ajanvarausohje

Kaikki tarjolla olevat aikani ovat 60 min pituisia. Pariterapiaan tulevat ottavat allekirjoittaneeseen erikseen yhteyttä.

Hoidan yli 15-vuotiaita asiakkaita.