Visa Sarparanta työterveyspsykologi, ilmailupsykologi EAAP

Visa Sarparanta

Työterveyspsykologi, ilmailupsykologi EAAP

Varaa aika

Autan sinua mielelläni eteenpäin, etsit sitten vastauksia, oikeita kysymyksiä, muutosta tai tukea vaikeaan paikkaan. Toimintatapani on voimavara- ja vuorovaikutuskeskeinen: lopputuloksen tulisi olla asiakkaan näköinen ja tarpeen mukainen.

Työskentelen niin yksilöiden, ryhmien kuin työyhteisöjen kanssa. Osaamistani ovat mm. haastavat työ- sekä elämäntilanteet, uravalinnat, kriisit ja työssä jaksamiseen sekä työkykyyn liittyvät kysymykset. Olen kiinnostunut kaikesta inhimillisestä; toimivista ratkaisuista, psyykkisten voimavarojen sekä stressinsiedon kehittämisestä, työyhteisöjen sekä esimiestyön haasteista, kognitiivisesta ergonomiasta sekä turvallisuuskriittisistä ympäristöistä.

Työskentelen Aavan ilmailulääketieteen keskuksen (AeMC) työterveyspsykologina ja ilmailupsykologian asiantuntijana. Olen myös toiminut ilma-aluksen päällikkönä sekä kiinteäsiipisillä että helikopterikalustolla. Olen Suomen ilmailulääketieteellisen yhdistyksen ja Euroopan ilmailupsykologisen yhdistyksen jäsen.

Ajanvarausohje

Otan vastaan myös yksityisasiakkaita. Voit varata minulle ajan vastaanotolle, joka toteutetaan puhelimitse etävastaanottona, puhelimen tai videon välityksellä. Ole yhteydessä Aavan asiakaspalveluun puh: (010 380 3838)