Koulutetun urheiluhierojan palvelut

Klassinen hieronta

Yleisimmin hierontaa käytetään kuormituksesta, fyysisistä suorituksista tai tapaturmista seuranneiden lihasten jännitystilojen ja niistä aiheutuneiden kipujen laukaisuun. Hieronnan tavoitteena on tehostaa aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia. Hierontaan voi tulla kuka tahansa iästä riippumatta.

Klassisen hieronnan otteita ja käsittelytapoja on monenlaisia riippuen hierojasta mutta perusteet koulutukselle ovat samanlaiset. Hieronta voi auttaa myös esimerkiksi stressiin ja päänsärkyyn. Hierontaan voi tulla ennen urheilusuoritusta jolloin hieronta on valmistavaa tai urheilusuorituksen jälkeen jotta lihakset rentoutuisivat ja keho palautuisi nopeammin.

Muista keskustella hierojasi kanssa, mutta usein sairaus ei ole este hieronnalle. Asiakkaan mahdolliset sairaudet kartoitetaan aina ennen hieronnan aloittamista ja ne otetaan huomioon hierontasuunnitelmassa. Hieronnan yleisimmät esteet ovat tulehdukset, kuume, flunssa,l ihasrevähdykset, ruhjevalmmat, avohaavat, laskimotukos, pahalaatuinen kasvain, tyrä tai suurentuneet imurauhaset.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on asiakkaalle räätälöity hieronta oman urheilulajinsa tai harrastuksensa mukaan. Hieronta tehostaa aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia. Hierontaa voidaan toteuttaa sekä ennen urheilusuoritusta valmistavana hierontana tai palauttavana hierontana urheilusuorituksen jälkeen / jälkeisinä päivinä.

Lisäksi hieronnalla on positiivisia vaikutuksia stressiin. Urheiluhieronnassa käytetään klassisen hieronnan perusteita ja samanlaisia hieronta otteita mutta on tehokkaampaa ja lihasta muokkaavampaa. Vaikutus perustuu monipuoliisiin otteisiin ja voimakkuuden säätelyyn hierontaa tehdessä.

Hieronta sopii niin urheilijoille kuin arkiliikkujille, kuntoutujille ja rentoutusta hakeville ihmisille iästä riippumatta.

Ajanvaraus

Varaa aikasi urheiluhierojalle nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 380 3838.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Seuraavat vapaat ajat

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa