Työterveyspsykologin vastaanotto

Työterveyspsykologi on työn psykososiaalisten ja kognitiivisten kuormitustekijöiden ja voimavarojen asiantuntija. Hän tekee töitä yksittäisen työntekijän, esimiehen, työyhteisöjen ja koko organisaation hyvinvoinnin ja jaksamisen eteen.

Mitä vastaanotolla käsitellään?

Vastaanotolla käydään luottamuksellisia keskusteluja asiakkaan hyvinvointiin liittyvistä asioista. Työterveyspsykologi arvioi asiakkaan kanssa yhdessä tarvittavia jatkotoimia. Käyntimäärät on rajattu pääsääntöisesti yhdestä kolmeen käyntiin.

Työterveyspsykologin yksilövastaanotolla voidaan käsitellä sekä yksityiselämään että työhön liittyviä asioita, esimerkiksi stressiä, motivaatiopulmia, unen ongelmia, ihmissuhteita. Työterveyspsykologi voi selvittää työyhteisön psykososiaalista tilaa, työn kognitiivista kuormittavuutta ja selvityksen pohjalta yhdessä työyhteisön kanssa etsiä ratkaisuja työhyvinvoinnin parantamiseksi. Kognitiivista kuormittavuutta voi selvittää esimerkiksi Aivotyö toimivaksi -toimintamallin avulla.

Miten pääsen vastaanotolle?

Työterveyspsykologin vastaanotolle pääsee työterveyshoitajan tai työterveyslääkärin lähetteellä. Hän palvelee lähimmässä Aavan toimipisteessä ja Oma Aavassa.

Ajanvaraus

Varaa aika soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 3838 tai nettiajanvarauksen kautta.

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa