Aava Orto-Lääkärit

Ortopedian ykkösasiantuntija

Orto-Lääkärit on ortopedian eli tuki- ja liikuntaelinten kipujen, vammojen ja sairauksien hoitoon erikoistunut klinikka. Olemme ortopedian, urheilulääketieteen ja kuntoutuksen asiantuntija. Erityisosaajiimme kuuluu ortopedeja, neurokirurgeja, käsikirurgeja ja liikuntalääketieteen erikoislääkäreitä. Fysioterapiapalvelut täydentävät hoitoketjun.

Urheilijan oma lääkäriasema

Liikuntalääketieteen erikoislääkärimme ovat erikoistuneet huippu- ja kuntourheilussa sattuvien vammojen hoitoon. Lääkärikuntaamme kuuluu alan parhaat spesialistit, jotka ovat tottuneet hoitamaan sinunkin lajissasi syntyviä vammoja.

Meillä et jonota leikkaukseen

Päiväkirurgisissa toimenpiteissä ja leikkauksissa huomioidaan aina hoidon kiireellisyys sekä potilaan aikataulut toiveet. Leikkaukset tehdään uudessa modernissa Aava Sairaalassa, joka sijaitsee Aava Kampin tiloissa. Aavalla on sairaalaoikeudet ja Kelan suorakorvaussopimus sekä useiden vakuutusyhtiöiden sopimuskumppanuus.

Ajanvaraus

Varaa vastaanottoaikasi numerosta 010 380 3838 tai online-ajanvarauksestamme. Kun varaat aikaa netistä, valitse erikoisalaksi ortopedia. Voit myös soittaa Orto-Lääkäreiden suoraan numeroon 010 380 5200. Toimenpideajan voit varata Aava Sairaalasta numerosta 010 380 5300.

Seuraavat vapaat ajat

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa