Nuorten Naisten Aava

Asiakaspalvelu: 010 380 3838

Nuorten Naisten Aavassa on mukava asioida

Nuorten Naisten Aava eli NNA on nuorten oma seksuaaliterveys- ja ehkäisyklinikka, joka toimii Aavan gynekologisia palveluita tarjoavien toimipisteiden yhteydessä. Neuvomme ehkäisyyn ja seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa ja tarjoamme kokonaisvaltaisia terveyspalveluita nuorille.

NNA:n gynekologit eli naistentautien ja synnytysten erikoislääkärit hoitavat kiireettömästi nuorten naisten gynekologiset seurantakäynnit, akuutit vaivat ja ehkäisyasiat. Mikä parasta, arkisin käytössämme on nuoren kukkarolle ystävällinen hinnoittelu.

Suosittelemme, että tulostat ja täytät esitietokaavakkeen ennen ensimmäistä käyntiäsi Nuorten Naisten Aavan lääkärillä tai ehkäisyneuvojalla. Kun täytät kaavakkeen jo etukäteen, tulet miettineeksi ajankohtaisia asioita seksuaaliterveydessäsi ja vastaanotolla ehditään perehtyä kysymyksiisi syvemmin.

Gynekologikäyntiä ei tarvitse jännittää

Asiantuntijamme osaavat ottaa huomioon erityisesti nuorten naisten toiveet ja huolet. Meillä sisätutkimusta ei tarvitse jännittää. Kokeneet gynekologimme tekevät tarkastuksen hellävaraisesti. Lääkäri kertoo koko ajan, mitä tapahtuu seuraavaksi ja ovatko löydökset normaaleja.

Kun gynekologinen tarkastus tehdään hyvin, se ei tunnu ensikertalaisestakaan epämiellyttävältä. Varsinainen sisätutkimus on vain pieni osa koko käyntiä, eikä sitä aina edes tarvitse tehdä. Esimerkiksi ehkäisyn aloitukseen riittää yleensä pelkkä juttelu lääkärin tai ehkäisyneuvojan kanssa. Lue lisää ensimmäisestä käynnistä gynekologilla.

Juuri sinulle sopiva ehkäisy

Oletko pedantti ihminen, joka muistaa päivittäisen pillerin? Toivotko pitkäaikaista ehkäisyä, jota ei tarvitse sen koommin ajatella? Nuorten Naisten Aavassa emme tarjoa samaa ehkäisymenetelmää kaikille, vaan selvitämme mikä sopii juuri sinulle ja sinun elämäntilanteeseen.

Ensimmäistä kertaa ehkäisyä aloittavalle hyvä vaihtoehto on ehkäisyneuvojan vastaanotto. Ehkäisyneuvojan kanssa ehditään lääkärikäyntiä syvemmin perehtymään eri ehkäisyvaihtoehtoihin ja sinulle ajankohtaisiin seksuaaliterveyden asioihin. Ehkäisyneuvojan kautta saat lääkärin reseptin valittua ehkäisyä varten. Ehkäisyneuvojan vastaanotolla voit myös ottaa erityisesti nuorille tärkeän, kohdunkaulan syövältä suojaavan HVP-rokotuksen.

Asetamme nuorille myös ehkäisykierukoita ja -kapseleita. Ennen varsinaista toimenpidekäyntiä suosittelemme suunnittelukäyntiä ehkäisyneuvojan tai gynekologin vastaanotolla. Suunnittelukäynnin voi toteuttaa myös puhelimitse gynekologin etävastaanotolla. Gynekologin etävastaanotto sopii kaikkeen sellaiseen hoitoon, joka ei vaadi gynekologista tutkimusta.

Kukkaro kiittää ystävällisestä hinnoittelusta

Arkisin tarjoamme erikoishinnan nuorille, jotka maksavat käyntinsä itse. Saat alennetun hinnan gynekologiemme vastaanottokäynneistä, papa-kokeista ja sukupuolitautitesteistä. Nuorten Naisten Aavan hinnat ovat voimassa 15-25-vuotiaille yksityisvastaanoton asiakkaillemme arkisin kun aika on varattu Nuorten Naisten Aavan gynekologille.

Ajanvaraus

Varaa vastaanottoaikasi numerosta 010 380 3838 tai online-ajanvarauksestamme. Kun varaat aikaa netistä, valitse erikoisalaksi "Nuorten Naisten Aava".

Seuraavat vapaat ajat

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa