Tommola Päivi

Tommola Päivi

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Tervetuloa vastaanotolleni

Hoidan kaikenikäisten naisten terveyttä ja gynekologisia ongelmia lähes 30-vuoden työuran tuomalla ammattitaidolla mukaan lukien ehkäisyyn ja raskaudenseurantaan liittyvät asiat. Tartun kokonaisvaltaisella otteella kaikkiin gynekologisesta näkökulmasta lähestyttäviin naisen terveys- ja elämänlaatuhaasteisiin. Teen myös ultraäänitutkimuksia sekä pieniä toimenpiteitä vastaanottokäynnin yhteydessä.

Erityisosaamistani ovat gynekologisten tulehdusten ja kipujen, erityisesti yhdyntäkipujen diagnostiikka ja hoidot. Muun lääkärin työn ohessa teen tutkimustyötä ja yhdyntäkipuja aiheuttavaa vulvodyniaa (vestibulodynia, vestibuliitti) käsittelevä väitöskirjani valmistui vuonna 2017.

Kampin Naisten Aavan toimipisteessä yhdyntäkipujen hoitoon on käytettävissä moniammatillinen tiimi, mm. erityisesti asiaan perehtyneitä fysioterapeutteja.

Vastaanotolleni yhdyntä- ja muiden kipujen vuoksi ensimmäistä kertaa tulevien ajat varataan aina puhelimitse.

Voit lukea artikkelini tutkimustyöstäni vulvodyniasta tästä.

Erikoisalat
Gynekologia, naistentaudit ja synnytykset
Äidinkieli
suomi
Kielitaito
englanti
ruotsi

Toimipisteet

Väitös ja julkaisut

Väitöskirja vulvodynia (vestibulodynia, vestibuliitti) (2017)

Koulutus

Lääketieteen lisensiaatti (Helsingin yliopisto 1985), Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri (Helsingin yliopisto 1998), Lääketieteen tohtori (Helsingin yliopisto 2017)

Seuraavat vapaat ajat