Nuorten Naisten Aava

Asiakaspalvelu: 010 380 3838

Nuorten Naisten Aavassa on mukava asioida

Nuorten Naisten Aava on nuorten oma seksuaaliterveys- ja ehkäisyklinikka, joka toimii Aavan gynekologisia palveluita tarjoavien toimipisteiden yhteydessä. Neuvomme ehkäisyyn ja seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa ja tarjoamme kokonaisvaltaisia terveyspalveluita nuorille.

Naistentautien erikoislääkärimme hoitavat kiireettömästi nuorten naisten gynekologiset seurantakäynnit, akuutit vaivat ja ehkäisyasiat. Mikä parasta, arkisin käytössämme on nuoren kukkarolle ystävällinen hinnoittelu. Vastaanotoillemme ei tarvitse jonottaa ja aikoja on tarjolla päivittäin.

Suosittelemme, että tulostat ja täytät esitietokaavakkeen ennen ensimmäistä käyntiäsi Nuorten Naisten Aavan lääkärillä tai ehkäisyneuvojalla. Kun vastaat kysymyksiin tulet miettineeksi ajankohtaisia asioita seksuaaliterveydessäsi jo etukäteen ja vastaanotolla ehditään perehtyä kysymyksiisi syvemmin.

Gynekologikäyntiä ei tarvitse jännittää

Asiantuntijamme osaavat ottaa huomioon erityisesti nuorten toiveet ja huolet. Meillä sisätutkimusta ei tarvitse jännittää. Kokeneet gynekologimme tekevät tarkastuksen hellävaraisesti. Lääkäri kertoo koko ajan, mitä tapahtuu seuraavaksi ja ovatko löydökset normaaleja.

Kun gynekologinen tarkastus tehdään rauhallisesti, se ei tunnu ensikertalaisestakaan epämiellyttävältä. Varsinainen sisätutkimus on vain pieni osa koko käyntiä, eikä sitä aina edes tarvitse tehdä. Esimerkiksi ehkäisyn aloitukseen riittää yleensä pelkkä juttelu lääkärin tai ehkäisyneuvojan kanssa. Lue lisää ensimmäisestä käynnistä gynekologilla.

Juuri sinulle sopiva ehkäisy

Oletko pedantti ihminen, joka muistaa päivittäisen pillerin? Tai ehkä toivot pitkäaikaista ehkäisyä, jota ei tarvitse sen koommin ajatella? Emme tarjoa samaa ehkäisymenetelmää kaikille, vaan käymme vaihtoehdot kanssasi läpi ja pohdimme yhdessä mikä sopisi juuri sinulle ja sinun elämäntilanteeseen parhaiten.

Jos olet aloittamassa ehkäisyä ensimmäisen kerran suosittelemme ehkäisyneuvojan vastaanottoa. Ehkäisyneuvojan kanssa ehdit lääkärikäyntiä vielä syvemmin perehtymään eri ehkäisyvaihtoehtoihin ja sinulle ajankohtaisiin seksuaaliterveyden asioihin. Ehkäisyneuvojan kautta saat lääkärin reseptin valittua ehkäisyä varten ensimmäiseksi kolmeksi kuukaudeksi, seurantakäynti tapahtuu gynekologin vastaanotolla. Ehkäisyneuvojan vastaanotolla voit myös ottaa erityisesti nuorille tärkeän, kohdunkaulan syövältä suojaavan papilloomavirusrokotuksen.

Asetamme nuorille myös ehkäisykierukoita ja -kapseleita. Ennen varsinaista asetuskäyntiä suosittelemme suunnittelukäyntiä ehkäisyneuvojan tai gynekologin vastaanotolla. Suunnittelukäynnin voi toteuttaa myös puhelimitse gynekologin etävastaanotolla, keskustelu auttaa valmistautumaan toimenpiteeseen ja ehkäisymuotoon liittyviä erityiskysymyksiä ehditään käsitellä etukäteen. Gynekologin etävastaanotto sopii kaikkeen sellaiseen hoitoon ja neuvontaan, joka ei vaadi gynekologista tutkimusta.

Seksuaalineuvonta ja seksuaaliterapia kaikkien saatavilla

Jos seksuaalisuuteen liittyy sinulla erityisiä haasteita, pelkoja tai huolia on seksuaalineuvonta mahdollista tarvittaessa syventää pidempikestoiseksi terapeuttiseksi työskentelyksi, seksuaaliterapiaksi.

Kukkaro kiittää ystävällisestä hinnoittelusta

Arkisin tarjoamme nuorille alennetun hinnan gynekologiemme vastaanottokäynneistä, etävastaanottokäynneistä, papa-kokeista ja seksitautitesteistä. Nuorten Naisten Aavan hinnat ovat voimassa  arkisin 15-25-vuotiaille yksityisvastaanoton asiakkaillemme aina kun aika on varattu Nuorten Naisten Aavan gynekologille.

Ajanvaraus

Varaa vastaanottoaikasi numerosta 010 380 3838 tai online-ajanvarauksestamme. Kun varaat aikaa netistä, valitse erikoisalaksi "Nuorten Naisten Aava".

Seuraavat vapaat ajat

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa