Sara Veleva gynekologi

Sara Veleva

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Varaa aika

Pidän gynekologista vastaanottoa kaikenikäisille naisille. Vastaanotolleni voi tulla myös rutiinitarkastukseen ja myös, jos toivot hedelmällisyyteesi arvion.

Vastaanotollani tutkin ja hoidan:

  • kuukautishäiriöt
  • alavatsakivut
  • alkuraskauteen liittyvät ongelmat
  • häiritsevät emätinvuodot
  • vaihdevuosivaivat
  • akuutit gynekologiset asiat
  • raskauden ehkäisyn suunnittelu

Nuorten Naisten Aavan lääkärinä hoidan ehkäisyyn ja seksuaaliterveyteen liittyviä asioita.

Sain erikoislääkäritutkintoni Helsingin Naistenklinikalta v. 2018. Väitöskirjan olen tehnyt lapsettomuushoidoista. Pidän yksityistä vastaanottoa, ja myös opetan erikoislääkäreitä tutkimaan ja hoitamaan potilaitaan Euroopan lapsettomuusyhdistyksen (ESHRE) toimintani kautta.

Teen emättimen bakteeri- ja sieni- mikroskooppitutkimuksia sekä tavallisimpia pientoimenpiteitä vastaanotollani, mm. laitan ja poistan kierukoita ja ehkäisykapseleita. Ja totta kai, teen gynekologisia ja raskauden aikaisia ultraäänitutkimuksia, rakenneseulatutkimuksia lukuun ottamatta.

Ajanvarausohje

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset naiset. Teen emättimen bakteeri- ja sieni- mikroskooppitutkimuksia sekä tavallisimpia pientoimenpiteitä vastaanotollani, mm. laitan ja poistan kierukoita ja ehkäisykapseleita. Teen gynekologisia ja raskauden aikaisia ultraäänitutkimuksia, rakenneseulatutkimuksia lukuun ottamatta.

Toimin osana Nuorten Naisten Aavaa, joten 15-25 vuotiaat yksityisasiakkaat saavat arkisin vastaanotollani erityishinnoittelun.

Voit myös varata ajan etävastaanotolle. Vastaanotto tapahtuu puhelimitse ja sen pohjalta voidaan suunnitella ja tarvittaessa määrätä lisätutkimuksia sekä laatia sähköinen resepti lääkitystä varten.