Vahvat suomalaiset yhdistävät voimansa - Aavasta Finnair Terveyspalveluiden kumppani

Julkaistu 23.4.2018

Lääkärikeskus Aava ja Finnair ovat allekirjoittaneet 17.4.2018 kumppanuussopimuksen, jonka myötä Aavasta tulee Finnair Terveyspalveluiden yhteistyökumppani ja palveluntuottaja. Aava avaa uudet toimitilat Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyyteen.

Aava ja Finnair ovat tehneet yhteistyötä jo vuosikymmeniä. Kuluneen talven aikana Finnair Terveyspalvelut siirsi Aavalle osan matkustamomiehistön työhönsijoitusvaiheen ilmailulääketieteellisistä arvioinneista. Finnair Kitchen Oy:n työterveyshuolto siirtyi Lääkärikeskus Aavaan 1.1.2018 alkaen. Syvempää yhteistyömallia rakennetaan vähitellen. Tavoitteena on löytää uudentyyppisiä toimintatapoja lentohenkilökunnan hyvinvoinnin takaamiseksi.  

- Aavalla on vahva näyttö ilmailulääketieteen ja ilmailutyöterveyshuollon osaamisesta, asiantuntijaverkostosta ja palvelujen tehokkuudesta. Arvostamme Aavan ketteryyttä, joustavuutta ja asiakaslähtöisyyttä, kertoo Finnairin lääketieteellinen johtaja Kimmo Ketola.

Erityisesti lentohenkilökunnan työ on vaativaa ja työterveyshuollossa ennaltaehkäisevä turvallisuustoiminta on erityisen tärkeää.

- Henkilöstön hyvinvointi on osa strategiaamme. Haluamme uuden kumppanimme kanssa kehittää entistä vahvempaa työkykyjohtamista ja tarjota mahdollisimman hyvää terveydenhuoltoa henkilöstöllemme, toteaa Finnairin henkilöstöjohtaja Eija Hakakari.

Aavalla on pitkät perinteet ja vahvaa ammattitaitoa ilmailulääketieteestä. Perustaja Juhani Ahokin oli pätevöitynyt ilmailulääketieteeseen ja toimi Suomen Ilmavoimien ylilääkärinä.

- Suomalaisena perheyrityksenä arvostamme kumppanuutta toisen vahvan sinivalkoisen toimijan kanssa. On hienoa, että Aavan ja Finnairin toimintaa yhdistävät myös samat arvot: välittäminen, rohkeus ja yhteiskuntavastuu, toimitusjohtaja Raija Tapio sanoo.

Aava Aviapolis avataan 1.11.2018

Helsinki-Vantaan lentoasema-alueelle valmistuu marraskuussa 2018 uusi Aviabulevardi II –rakennus, johon tulee tilat sekä Aava Aviapolis -lääkärikeskukselle että Finnair Terveyspalveluille. Aava Vantaanportin toiminta siirtyy näihin uusiin tiloihin, joissa palvellaan sekä työterveyshuollon asiakkaita että yksityisasiakkaita.

- Vantaan Aviapolis on nopeasti kasvava alue ja tarjoaa meille paljon uusia mahdollisuuksia. Uusi toimipiste tuo Aavan myös lentomatkustajien lähelle, Raija Tapio sanoo.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Raija Tapio, Lääkärikeskus Aava, puh. 040 543 1032, raija.tapio@aava.fi

Finnair Media Desk, puh. 09 818 4020, comms@finnair.com

Jaa tämä kaverillekin

Aavan uutiskirje

Piditkö tästä artikkelista? Tilaa Aavan uutiskirje, niin saat ajankohtaiset juttumme ja uutisemme säännöllisesti suoraan sähköpostiisi.