Susanna Holmlund yleislääketieteen erikoislääkäri

Susanna Holmlund

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Varaa aika

Olen yleislääketieteen erikoislääkäri ja aiemmin työskennellyt julkisessa perusterveydenhuollossa monipuolisissa terveyskeskuslääkärin tehtävissä kaikenikäisten potilaiden vaivojen parissa. Erikoitumisopintojani tein erikoissairaanhoidossa lasten- ja nuorisopsykiatrialla, akuuttilääketieteellä ja neurologialla.

Olet tervetullut vastaanotolleni iästä ja sukupuolesta riippumatta, niin akuuttien kuin pitkäaikaistenkin henkisten tai fyysisten vaivojen vuoksi. Pyritään yhdessä hahmottamaan vaivaasi kokonaisvaltaisesti ja löytämään paras mahdollinen ratkaisu tilanteeseesi. Tuen mielelläni Sinua niin halutessasi pitkäjänteisesti elämäntapamuutoksissa, jotka edesauttavat terveyttäsi ja parantavat elämäsi laatua.

Hoidan muun muassa keskeisiä kansantauteja (aikuistyypin diabetes, verenpainetauti, sepelvaltimotauti, rasva-aineenvaihdunnan häiriöt, tuki- ja liikuntaelinsairauksia, tulehduksellisia sairauksia, mielenterveysongelmia sekä yleislääkäritasoisia gynekologisia ongelmia). Teen mielelläni pientoimenpiteitä kuten luomen tai kynnen poisto, haavojen ompelu, injektiot. Teen myös erilaisia lääkärintodistuksia, mm terveys-ja ajokorttitodistuksia.

Jag betjäner också på svenska and I also speak English.

  • Ajokorttitodistus

  • Ajokorttitodistus yli 70 v

  • Terveystodistus

  • B- ja C-lausunnot

Ajanvarausohje

Hoidan kaiken ikäisiä potilaita.

Jos käytössäsi on lääkityksiä, otathan vastaanotolle mukaan ajankohtaisen lääkelistan hoidon sujuvoittamiseksi.

Voit varata minulle myös puhelimitse tapahtuvan etävastaanottoajan.

En pääsääntöisesti määrää/uusi PKV-lääkereseptejä ilman pidempää hoitosuhdetta.

Laajennettua ajokorttitarkastusta varten varaathan 40 min vo-ajan.