Made by Finland - Aava mukana juhlavuoden kampanjassa!

Julkaistu 27.1.2017

Suomalaisena perheyrityksenä olemme mukana Suomalaisen Työn Liiton Made by Finland –kampanjassa. Tänä päivänä teot ratkaisevat, ja yksilöiden ja yritysten valinnat vaikuttavat ympäristöömme ja yhteiskuntaamme. Aavassa olemme erittäin ylpeitä yli 50-vuotisesta historiasta ja perheyrityksen arvoista, jotka ovat toimintamme perusta tänäkin päivänä.

Vastuu hyvinvoinnista on meillä kaikilla

Itsenäisen Suomen hyvinvointi on rakennettu työllä. Aavassa uskomme, että työ rakentaa hyvinvointiamme myös seuraavat sata vuotta. Kun jokainen kantaa kortensa kekoon ja toimii vastuullisesti, voimme kaikki paremmin.

Aavan pääteema kampanjassa on vastuunkanto. Jokaisella on vastuu omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Tasapainoinen elämäntapa on tie onnellisempaan ja elinvoimaisempaan Suomeen. Yrityksenä huolehdimme, että tuotamme palvelumme vastuullisesti.

Aava luo työhyvinvointia kahdella tapaa

Tahdomme luoda parhaan mahdollisen työn työntekijöillemme ja kumppaneillemme. Lääkärikeskus Aava työllistää noin 400 työntekijää. Lisäksi meillä työskentelee yli 800 ammatinharjoittajaa, eli lääkäriä tai muuta terveydenhuoltoalan ammattilaista.

Työterveyshuollon palvelumme vaalivat 80 000 työntekijän työkykyä ja tukevat siten merkityksellistä työtä muissa yrityksissä. Investoimme ahkerasti alallamme ja maksamme kaikki verot Suomeen.

Tänä päivänä teot ratkaisevat

Esittelemme juhlavuoden aikana Aavan palveluita ja asiantuntijoita, jotka auttavat suomalaisia työntekijöitä ja työnantajia kohti kestävää hyvinvointia. Näin rakennamme yhdessä Suomen seuraavaa sataa vuotta.

Made by Finland -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Made by Finland juhlii Suomen suurta juhlavuotta, rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan ja kertoo, millaisella työllä suomalaista hyvinvointia rakennetaan.

MBF Suomi100

Jaa tämä kaverillekin

Aavan uutiskirje

Piditkö tästä artikkelista? Tilaa Aavan uutiskirje, niin saat ajankohtaiset juttumme ja uutisemme säännöllisesti suoraan sähköpostiisi.