Janina Kaislasuo gynekologi

Janina Kaislasuo

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Varaa aika

Pidän yleisgynekologista vastaanottoa. Hoidan kaikenikäisiä naisia, joilla on gynekologisia vaivoja tai raskauteen tai siitä toipumiseen liittyviä pulmia tai kysymyksiä. Gynekologisten vaivojen selvittelyn osana teen tarpeen mukaan ultraäänitutkimuksen emättimen kautta. Teen myös raskaudenaikaisia ultraäänitutkimuksia, esim. alkuraskaudessa raskauden keston määrittämistä varten tai keskenmenoepäilyn vuoksi. Myöhemmässä vaiheessa raskautta voin arvioida sikiön hyvinvointia ja kokoa. Rakenne- ja niskapoimututkimukset ohjaan Aava Raskausklinikan lääkäreille.

Raskauden ehkäisy, kuukautisvaivojen hoito ja vaihdevuosivaivojen hoito ovat erityisosaamisaluettani. Olen väitellyt nuorten naisten kierukkaehkäisystä ja sen myötä perehtynyt hormonaalisten hoitojen toteuttamiseen ja seurantaan sekä nuorten ja pelokkaiden potilaiden hoitoon. Opetan gynekologisen vastaanoton perusteita opiskelijoille ja päivitettyjä raskaudenehkäisyn hoitosuosituksia ja kierukankäyttöä ja -asetusta terveydenhuollon ammattilaisille.

Toimin Nuorten Naisten Aavan gynekologina ja vastaanotollani 15-25 vuotiaat naiset saavat kokonaisvaltaisen huomion lisäksi huokeamman Nuorten Naisten Aavan mukaisen hinnoittelun. Potilastyössäni pyrin ystävälliseen, empaattiseen ja lääketieteellisesti hyvään ja näyttöön perustuvaan hoitoon. Autan järjestämään parhaan mahdollisen hoidon tai jatkoseurannan juuri sinun tarpeisiisi sopien. Tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

Yleisgynekologinen vastaanotto kaikenikäisille naisille.

Toimin osana Nuorten Naisten Aavaa, joten jos olet 15-25 vuotias yksityisasiakas saat arkisin käynnit erityishinnoiteltuna.

Teen myös raskausajan tutkimuksia (ei seulatutkimuksia).