Annakaija Lappalainen gynekologi

Annakaija Lappalainen

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Varaa aika

Erityisosaamistani ovat raskauden ehkäisy sekä vaihdevuosivaivat. Katson mielelläni nuoria ensikertaa gynekologiselle vastaanotolle tulevia ja myös varttuneempiagynekologista tutkimusta jännittäviä tai pelkääviä potilaita.

Pyrin kiireettömyyteen, henkilökohtaiseen huomiointiin ja huolellisuuteen kaikissa kohtaamisissa.

Nuorten Naisten Aavan lääkärinä tarjoan kaikille 15-25 vuotiaille yksityisasiakkaille Nuorten Naisten Aavan hinnaston mukaiset edullisemmat käynnit.

Tunnen Aavasta löytyvää osaamista laajasti myös oman erikoisalani ulkopuolella. Työssäni pyrin hyödyntämään monipuolisesti omaa ja työyhteisöni osaamista ja ohjaan tarvittaessa herkästi konsultaatioihin muille ammattilaisille silloin kuin potilaitteni etu sitä vaatii.

Vastaanottotyöni lisäksi toimin Lääkärikeskus Aavan vastaavana gynekologina.

Ajanvarausohje

Vastaanotollani hoidan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti kaikenikäisiä naisia.

Vastaanotolleni voi hakeutua kaikissa raskauden vaiheissa ja teen tarvittaessa myös raskausajan ultraäänitutkimuksia (poislukien seula- ja rakennetutkimukset). Teen pientoimenpiteitä vastaanottokäynnin yhteydessä sekä asetan ja poistan kierukoiden lisäksi ehkäisykapseleita.

Voit myös varata minulle etävastaanottoajan. Vastaanotto tapahtuu puhelimitse varaamanasi ajankohtana. Käymme ensin yhdessä läpi esitietosi ja ongelmasi ja pohdimme sitten niihin ratkaisun, voimme tilata esimerkiksi laboratoriotutkimuksia ja voin tarvittaessa laatia sähköisen reseptin.