Jenni Heikkinen-Eloranta gynekologi

Jenni Heikkinen-Eloranta

Naistentautien, synnytysten ja perinatologian erikoislääkäri

Varaa aika

Pyrin kohtaamaan asiakkaani kokonaisvaltaisesti.

Raskauden aikainen seuranta varhaisista vaiheista aina synnytyksen jälkitarkastukseen onnistuu vastaanotollani hyvin.

Toimin myös HUS naistensairaalassa naistentautien, synnytysten ja perinatologian erikoislääkärinä. Päivätyössäni työskentelen siis erityisesti raskauksiin, sikiödiagnostiikkaan ja synnytyksiin liittyvien erityiskysymysten kanssa.

Ajanvarausohje

Toimin osana Aava Raskausklinikkaa. Vastaanotolleni voi hakeutua kaikissa raskauden vaiheissa ilman erillistä lähetettä raskauden ja synnytyksen suunnitteluun, raskauden seurantaan ja synnytyksen jälkitarkastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Mikäli olet tulossa seula-ultraääneen, varaa aika puhelimitse p. 050 414 6704 tai viestitä raskausklinikka@aava.fi, jotta voimme varmistua käytössäni olevan seulatutkimukseen soveltuvan laitteiston ja varmistaa tutkimuksen oikea ajoitus. Optimaalinen ajankohta niskaturvotusultraääneen on raskausviikolla H11-H13 ja toisen kolmanneksen rakennetutkimukseen raskausviikolla H19-22. Aava Raskauslaskuri auttaa määrittämään oikean ajankohdan.

Vastaanotan myös gynekologisia potilaita ja toimin osana Nuorten Naisten Aavaa, joten jos olet 15-25v yksityisasiakas saat arkisin käynnit erityishinnoiteltuna.