Päivi Galambosi gynekologi

Päivi Galambosi

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Varaa aika

PAPA-muutokset ja niiden seuranta. Gynekologiset leikkaukset.

Naisten Aava Kampissa teen:

Aava Kampin sairaalassa teen gynekologisia leikkauksia (kohdunpoistot ja munasarjoihin sekä munatorviin kohdistuvat tähystystoimenpiteet, sterilisaatiot, ulkosynnytin toimenpiteet lääketieteellisin indikaatioin) yhteistyössä muiden kokeneiden gynekologisten kirurgien kanssa. Suunnitelma mahdollisesta leikkaushoidosta tehdään aina vastaanotolla, tässä yhteydessä teen maksusitoumuspyynnön vakuutusyhtiöösi tarvittaessa. Tarvittaessa teen leikkaushoitoa tarvitsevalle lähetteen julkiseen erikoissairaanhoitoon.

Päivätyö HUS Naistensairaalassa.

Ajanvarausohje

Kaiken ikäisten naisten gynekologiset käynnit. Olen Nuorten Naisten Aavan gynekologi ja vastaanotolleni ovat nuoret tervetulleita ensikäynneistä alkaen.

Mahdolliset Loop- ja lasertoimenpiteet suunnittelemme yleensä ensin yhdessä arviokäynnillä. Tässä yhteydessä teen maksusitoumuspyynnön vakuutusyhtiöösi tarvittaessa.

Kohdunsuuntähystyksiin ja -toimenpiteisiin (loop ja laser), ja kohdun tähystyksiin Naisten Aava Kamppiin varataan aika puhelimitse 010 380 3838. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse naistenaava@aava.fi.