Vedran Stefanovic naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, perinatalogi

Vedran Stefanovic

Naistentautien, synnytysten ja perinatologian erikoislääkäri

Varaa aika

Erityisosaamistani ovat:

  • raskauden seuranta normaaleissa ja riskiraskauksissa
  • raskausdiabetes
  • sikiön rakennetutkimukset
  • sikiöseulonta
  • kromosomitutkimukset.

Ajanvarausohje

Toimin osana Aava Raskausklinikkaa. Vastaanotolleni voi hakeutua ilman erillistä lähetettä kaikissa raskauden vaiheissa, raskauden ja synnytyksen suunnitteluun, raskauden seurantaan ja synnytyksen jälkitarkastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Käytössäni Aava Kampissa on aina seulontatutkimuksiin soveltuva erityistarkka laitteisto, jolla myös 3D/4D kuvantaminen tallenteineen on mahdollista. Voit varata ajan suoraan nettiajanvarauksesta.

Mikäli olet tulossa seula-ultraääneen, on optimaalinen ajankohta niskaturvotusultraääneen raskausviikolla H11-H13 ja toisen kolmanneksen rakennetutkimukseen raskausviikolla H19-22. Aava Raskauslaskurilla voit määrittää oikean ajankohdan.

Mikäli haluat sikiöseulonnan NIPT-tutkimuksella ja yhdellä käynnillä, on optimaalinen ajankohta raskausviikolla H11-13, jolloin samalla käynnillä voidaan antaa neuvonta, tehdä niskaturvotusultraääni ja ohjelmoida verinäyte (näytteitä otetaan yleensä alkuviikosta). NIPT neuvontaa varten varataan tupla-aika, 60 minuuttia.

Tutkimusten oikea ajoitus on ensiarvoisen tärkeää. Ajan erikoistutkimuksiin voit aina varata myös puhelimitse p. 050 414 6704 ja jättää vastaajaan soittopyynnön tekstiviestillä tarvittaessa. Saat apua myös sähköpostitse raskausklinikka@aava.fi