Nina Mattsson

Nina Mattsson

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Varaa aika

Hoidan potilaitani ystävällisesti ja kokonaisvaltaisesti. Minulla on pitkä kokemus sairaalatyöstä ja yksityisvastaanottoa olen pitänyt sen ohella lähes 20 vuotta. Tutkimukset teen potilaan ehdoilla helläkätisesti. Toimin Aavassa osana moniammatillista endometrioosikeskusta.

Erityisosaamiseni:

  • vuotohäiriöt
  • endometrioosin diagnostiikka ja hoito
  • gynekologisten laskeumien diagnostiikka ja hoito
  • gynekologinen kirurgia

Kohdun poistot ja muut gynekologiset leikkaukset

Mikäli leikkaushoito on kohdallasi tarpeen ja toivot yksityistä leikkausta, on leikkaushoito mahdollista Aava Kampin sairaalassa. Tyypillisiä syitä toimenpiteiden tarpeelle voivat olla esimerkiksi runsaat vuodot, myomat, polyypit, laskeumat, toive sterilisaatiosta tai suvun syöpätaipumus. Vaativammat toimenpiteet, kuten esimerkiksi kohdun poistot, Aavassa tehdään aina yhdessä toisen kokeneen leikkaavan gynekologin kanssa. Ennen leikkauksen ohjelmointia arvioin tilanteen aina ensin omalla vastaanotollani, hoitooni voit hakeutua suoraan tai oman gynekologisi lähettämänä.

Teen seuraavia leikkaustoimenpiteitä hyvänlaatuisten syiden vuoksi:

Ajanvarausohje

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset naiset erilaisissa gynekologiaan ja raskauteen liittyvissä asioissa. Yleisimpiä tilanteita ovat ehkäisyyn ja gynekologiseen tarkastukseen tai alkuraskauteen liittyvät asiat, kuukautisongelmat ja vaihdevuosioireet. Voit varata ajan myös leikkaustarpeen arviointia ja hoidon suunnittelua varten.

Pidän vastaanottoa Aava Hämeenlinnassa ja Aava Kampissa Helsingissä. Toimin Aavassa osana moniammatillista endometrioosikeskusta. Vastaan myös gynekologisesta leikkaustoiminnasta Aava Kampin sairaalassa.

Voit varata minulle myös etävastaanoton, soitan puhelimeesi varattuna aikana. etävastaanotto