Lappalainen Annakaija

Lappalainen Annakaija

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Tervetuloa Aavaan

Vastaanotollani hoidan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti kaikenikäisiä naisia.  

Erityisosaamistani  ovat raskauden ehkäisy sekä vaihdevuosivaivat. Katson mielelläni nuoria ensikertaa gynekologiselle vastaanotolle tulevia ja myös varttuneempia gynekologista tutkimusta jännittäviä tai pelkääviä potilaita. 

Vastaanotolleni voi hakeutua kaikissa raskauden vaiheissa ja teen tarvittaessa myös raskausajan ultraäänitutkimuksia (poislukien seula- ja rakennetutkimukset). Teen pientoimenpiteitä vastaanottokäynnin yhteydessä sekä asetan ja poistan kierukoiden lisäksi ehkäisykapseleita.

Pyrin kiireettömyyteen, henkilökohtaiseen huomiointiin ja huolellisuuteen kaikissa kohtaamisissa. 

Nuorten Naisten Aavan lääkärinä tarjoan kaikille 15-25 vuotiaille yksityisasiakkaille Nuorten Naisten Aavan hinnaston mukaiset edullisemmat käynnit. 

Tunnen Aavasta löytyvää osaamista laajasti myös oman erikoisalani ulkopuolella. Työssäni pyrin hyödyntämään monipuolisesti omaa ja työyhteisöni osaamista ja ohjaan tarvittaessa herkästi konsultaatioihin muille ammattilaisille silloin kuin potilaitteni etu sitä vaatii.

Vastaanottotyöni lisäksi toimin Lääkärikeskus Aavan vastaavana gynekologina. 

Voit myös varata minulle etävastaanottoajan. Vastaanotto tapahtuu puhelimitse varaamanasi ajankohtana. Käymme ensin yhdessä läpi esitietosi ja ongelmasi ja pohdimme sitten niihin ratkaisun, voimme tilata esimerkiksi laboratoriotutkimuksia ja voin tarvittaessa laatia sähköisen reseptin.

Erikoisalat
Gynekologia, naistentaudit ja synnytykset
Äidinkieli
suomi
Kielitaito
englanti

Koulutus

Lääketieteen lisensiaatti (1992), Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri (2005)

Seuraavat vapaat ajat