Johanna Ilvesvuo ent. Hautala

Johanna Ilvesvuo ent. Hautala

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Varaa aika

Olen gynekologi ja synnytyslääkäri suurella sydämellä, mukana naisen elämässä koko elinkaaren ajan. Toimin valmistumiseni jälkeen Porvoon aluesairaalassa synnytysten vastuulääkärinä, kunnes synnytykset loppuivat Porvoossa vuoden 2017 alussa. Samalla tein kattavasti koko gynekologian alan vastaanottoja, toimenpiteitä ja leikkauksia. Raskaana olevat potilaat ovat minulle lähellä sydäntä ja kaikki vaivat raskauden aikana ovat minulle tuttuja. Mikäli vauvan vointi raskauden aikana mietityttää voin tehdä ultraäänellä painoarvion ja tarkastaa sikiön asennon ja voinnin. En tee seulonta- , eikä rakenne - ja niskapoimu-ultraääniä. Ennen erikoistumistani olen toiminut kouluterveydenhuollossa, joten nuortenkin kanssa pystyn kommunikoimaan vaivattomasti. Kun kuukautiset sitten joskus kaikilta naisilta loppuvat, voivat vaivat olla hyvin moninaiset. Etsitään juuri sinulle sopiva hoito, jos kärsit vaihdevuosioireista.

Tutkimusten hinta määräytyy erillisen hinnaston mukaan.

Mikään asia ei ole liian vaikea keskusteltavaksi, tule vastaanotolleni, niin tutustutaan!

Ajanvarausohje

Toimin osana Aava Raskausklinikkaa. Vastaanotolleni voi hakeutua kaikissa raskauden vaiheissa ilman erillistä lähetettä raskauden ja synnytyksen suunnitteluun, raskauden seurantaan, sekä synnytyksen jälkitarkastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Huomioitahan että en tee sikiön rakennetutkimuksia tai niskaturvotusultria, näihin suosittelen Aava Raskausklinikan perinatologeja.

Vastaanotan myös gynekologisia potilaita ja toimin osana Nuorten Naisten Aavaa, joten jos olet 15-25v yksityisasiakas saat arkisin käynnit erityishinnoiteltuna.