Kia Lampi, gynekologi

Kia Lampi

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Varaa aika

Olen gynekologi, jonka intohimona on lisätä naisten ja kohdullisten tietoa oman kehon toiminnasta ja sen myötä lisätä vaikutusvaltaa omaan terveyteen. Teen tätä työtä myös Instagramissa nimellä @vulvadr, jonne olet sydämellisesti tervetullut saamaan lisää tietoa gynekologisista aiheista.

Autan vastaanotolla etsimään ratkaisuja mm. näihin ongelmiin:

Erityismielenkiintoani on lantionpohjan synnytysvauriot, vaihdevuosi-ikäisen terveys sekä vulvan sairaudet. Olen erikoistunut gynekologiksi Tukholman Karoliinisessa sairaalassa ja työssäni yhdistänkin kokemuksiani eri maiden terveydenhuollosta.

Kivuliaat tai runsaat kuukautiset, virtsankarkailu, yhdyntäkivut tai lantionpohjan oireet synnytyksen jälkeen eivät ole vaivoja, joita tarvitsee oppia sietämään. Näihin vaivoihin on olemassa hoitokeinoja, joten kannattaa rohkeasti hakea apua. Tavoitteeni vastaanotolla on, että potilas kokee tulleensa kuulluksi ja saa osaavan hoidon vaivaansa. Vastaanottoni yhteydessä voin tehdä valkovuotonäytteen mikroskopointitutkimuksen.

Jag tar såklart emot även på svenska. Välkommen!

Ajanvarausohje

Hoidan tyttöjä ja naisia nuoruudesta läpi naisen elämän ja toimin osana Nuorten Naisten Aavaa, joten jos olet 15-25v yksityisasiakas, saat arkisin käynnit erityishinnoiteltuna.