Veli-Matti Ulander naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri,perinatalogi

Veli-Matti Ulander

Naistentautien, synnytysten ja perinatologian erikoislääkäri

Varaa aika

Erityisosaamistani on sikiön seulontatutkimukset (kromosomihäiriöiden seulonta, niskaturvotuksen tutkiminen, NIPT ja sikiön keskiraskauden rakennetutkimus) ja kokonaisvaltainen raskausongelmien arviointi ja hoito. Jokainen raskaus on ainutlaatuinen, joten voit halutessasi ottaa mukaan vastaanotolle myös perheenjäseniäsi.

Hoidan mielelläni myös gynekologisia potilaita

Yksityisessä äitiysneuvolassa Aava Raskausklinikalla on työparinani Naisten Aava Kampissa kätilö Heli Läikkö.

Ajanvarausohje

Hoidan mielelläni myös gynekologisia potilaita.

Toimin osana Aava Raskausklinikkaa. Vastaanotolleni voi hakeutua ilman erillistä lähetettä kaikissa raskauden vaiheissa, raskauden ja synnytyksen suunnitteluun, raskauden seurantaan ja synnytyksen jälkitarkastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Käytössäni Aava Kampissa on aina seulontatutkimuksiin soveltuva erityistarkka laitteisto, jolla myös 3D/4D kuvantaminen tallenteineen on mahdollista. Voit varata ajan suoraan nettiajanvarauksesta.

Mikäli olet tulossa seula-ultraääneen, on optimaalinen ajankohta niskaturvotusultraääneen raskausviikolla H11-H13 ja toisen kolmanneksen rakennetutkimukseen raskausviikolla H19-22. Aava Raskauslaskurilla voit määrittää oikean ajankohdan.

Mikäli haluat sikiöseulonnan NIPT-tutkimuksella ja yhdellä käynnillä, on optimaalinen ajankohta raskausviikolla H11-13, jolloin samalla käynnillä voidaan antaa neuvonta, tehdä niskaturvotusultraääni ja ohjelmoida verinäyte (näytteitä otetaan yleensä alkuviikosta).

Tutkimusten oikea ajoitus on ensiarvoisen tärkeää. Ajan erikoistutkimuksiin voit aina varata myös puhelimitse p. 050 414 6704 ja jättää vastaajaan soittopyynnön tekstiviestillä tarvittaessa. Saat apua myös sähköpostitse raskausklinikka@aava.fi .