Minna Kuusisto gynekologi

Minna Kuusisto

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Varaa aika

Raskaus

Raskaana oleville tarjoan vaihtoehdon tai täydennyksen julkisen äitiysneuvolan lääkärikäynteihin. Vastaanotolleni voit tulla jo raskauden suunnitteluvaiheessa, varhaisraskaudessa ja läpi koko raskauden. Voit käydä kerran, tarpeesi mukaan tai voimme halutessasi yhdessä suunnitella koko raskauden seurannan ultraäänitutkimuksineen. Sikiöseulontaan liittyvät ns. niskaturvotus- ja sikiön rakennetutkimukset ohjaan julkiselle puolelle tai Aava Raskausklinikan perinatologeille, jotka tekevät myös 3D-tutkimukset Aava Raskausklinikalla. Teen myös synnytyksen jälkitarkastuksia.

Keskenmenoepäilyssä selvitän raskauden tilanteen. Useimmiten keskenmenon hoito ja jatkoseuranta järjestyy niin halutessasi vastaanotollani.

Naisen terveys ja ehkäisy

Tervetuloa vastaanotolleni gynekologisiin vaivoihin, sairauksiin ja seurantoihin sekä raskauden ehkäisyyn ja hedelmällisyyteen liittyvissä asioissa.

Paneudutaan yhdessä kokonaisvaltaisesti terveyteesi eri elämänvaiheissa.

Hoidan mielelläni kiireettömästi nuorten naisten ensimmäiset gynekologiset käynnit.

Ammattilaisena sosiaalisessa mediassa

Voit seurata ammatillista sivuani Facebookissa

Ajanvarausohje

Pyrin pitämään vastaanottopäivinäni joitakin akuuttiaikoja kiireisempiä ongelmiasi varten. Kannattaa tarvittaessa soittaa ja kysyä aikaa.

Voit myös varata minulle etävastaanottoajan. Vastaanotto tapahtuu tällöin puhelimitse varaamanasi ajankohtana.

Toimin Nuorten Naisten Aavan ja kaikenikäisten naisten gynekologina Naisten Aava Kampissa ja Tapiolassa sekä etävastaanotolla.

Akuutit asiat ja etävastaanotto