Kaisa Holmberg Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, perinatologi

Kaisa Holmberg

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, perinatologi

Varaa aika

Hoidan kaikenikäisiä asiakkaita ja kaikenlaisia gynekologiaan liittyviä vaivoja, kuten esimerkiksi vuotohäiriöt, sukupuolitautiepäilyt ja vaihdevuosioireet. Vastaanotolleni voit tulla myös perustarkastuskäynnille, ilman erityistä vaivaa, esimerkiksi ehkäisyn suunnittelua varten. Teen vastaanotollani pieniä toimenpiteitä, mm. kierukan tai kapselin poistoja ja asetuksia sekä luomenpoistoja. Pyrin aina kuuntelemaan asiakkaitani herkällä korvalla huolellisesti.

Toimin osana Aava Raskausklinikkaa ja voit kääntyä puoleeni kaikissa raskauteen liittyvissä kysymyksissä raskauden suunnittelusta synnytyspelkoon ja synnytyksen jälkitarkastuksiin. Teen tarvittaessa lähetteen NIPT tutkimukseen, tutkimukseen liittyvä neuvonta ja edeltävä ultraäänitutkimus tapahtuvat vastaanotolla.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

Toimin osana Aava Raskausklinikkaa. Mikäli asiasi koskee raskauden suunnittelua, synnytyspelkoa, keski- ja loppuraskauden ultraäänitutkimusta ja sikiön hyvinvoinnin arviota, niin varaathan käynnille tupla-ajan. Huomioithan että en tee 3D/4D ultraäänitutkimuksia.

Mikäli haluat vastaanoton yhteydessä kapselin poiston/vaihdon tai esim luomen poiston, niin teethän varauksen puhelimitse Turun ajanvarauksesta 010 380 3850 (30-40 min aika).

Toimin osana Nuorten Naisten Aavaa, joten jos olet 15-25v yksityisasiakas, saat arkisin käynnit erityishinnoiteltuna.