Marian Jaalama gynekologi

Marian Jaalama

Naistentautien, synnytysten ja perinatologian erikoislääkäri

Varaa aika

Sydämellisesti tervetuloa vastaanotolleni!

Hoidan laaja-alaisesti kaikenikäisten naisten gynekologisia ongelmia. Vastaanotollani paneudun mielelläni niin vaihdevuosivaivojen kanssa kamppailevien naisten asioihin kuin ensimmäistä kertaa gynekologille tulevan nuoren ongelmiin. Autan Sinua myös esim. ehkäisyasioissa, akuuteissa gynekologisissa vaivoissa (esim. vuoto-ongelmat, kivut, infektio-oireet) sekä seksuaalisuuteen tai raskaudenkeskeytyksiin liittyvissä kysymyksissä.

Erityisosaamistani on raskauden seuranta ja siihen liittyvät kysymykset. Annan neuvontaa sikiöseulontoihin liittyvistä tutkimuksista ja teen lähetteitä NIPT-tutkimukseen. Hoidan kaikkia raskauteen liittyviä huolia ja minulla on kokemusta myös synnytyspelkoisten hoidosta.

Toimin osana Nuorten Naisten Aavaa.

Voit varata minulle myös etävastaanottoajan, jolloin soitan Sinulle varaamanasi ajankohtana.

Ajanvarausohje

Toimin osana Aava Raskausklinikkaa. Vastaanotolleni voi hakeutua kaikissa raskauden vaiheissa ilman erillistä lähetettä raskauden ja synnytyksen suunnitteluun, raskauden seurantaan, sekä synnytyksen jälkitarkastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Toistaiseksi en tee Aavassa varsinaisia seulaultraäänitutkimuksia, mutta annan seikkaperäistä neuvontaa sikiöseulontaan liittyen ja lähetteen NIPT tutkimukseen.

Vastaanotan myös gynekologisia potilaita ja toimin osana Nuorten Naisten Aavaa joten jos olet 15-25 vuotias yksityisasiakas saat arkisin käynnit erityishinnoiteltuna