Tiina Vilmi-Kerälä gynekologi

Tiina Vilmi-Kerälä

Naistentautien, synnytysten ja perinatologian erikoislääkäri

Varaa aika

Teen vastaanotollani kaikenikäisten naisten gynekologisia tarkastuksia sekä hoidan gynekologisia ongelmia, esimerkiksi raskauden ehkäisyyn, kuukautisiin, vaihdevuosiin tai hedelmällisyyteen liittyen. Erityisosaamistani on kaikki raskauden ja synnytyksen suunnitteluun, sekä raskauden seurantaan liittyvät tilanteet, kuten

  • Varhaisraskauden ultraäänitutkimus
  • Sikiöseulonta
  • NIPT-testi
  • Raskausajan 3D-/4D-ultraäänitutkimukset
  • Synnytyspelon käsittely
  • Synnytyksen jälkitarkastus

Toimin osana Aavan Raskausklinikkaa sekä Nuorten Naisten Aavaa.

Voit varata minulle myös etävastaanottoajan, jolloin soitan Sinulle varaamanasi ajankohtana.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

Toimin osana Aavan Raskausklinikkaa. Vastaanotolleni voi hakeutua kaikissa raskauden vaiheissa ilman erillistä lähetettä raskauden ja synnytyksen suunnitteluun, raskauden seurantaan sekä synnytyksen jälkitarkastukseen liittyvissä kysymyksissä. Käytössäni on myös sikiöseulontatutkimuksiin soveltuva ultraäänilaite, jolla myös 3D- ja 4D-kuvantaminen tallenteineen on mahdollista.

Mikäli olet tulossa sikiöseulontaan vastaanotolleni, optimaalinen ajankohta varhaisraskauden niskaturvotustutkimukselle on raskausviikoilla 11-13 ja rakenneseulatutkimukselle raskausviikoilla 19-22. Rakenneseulatutkimusta varten sekä sikiön muuta 3D-/4D-kuvantamista varten on hyvä varata kaksi 30 minuutin peräkkäistä aikaa.

Annan NIPT-tutkimuksiin liittyvää neuvontaa ja teen vastaanotollani lähetteitä NIPT-tutkimuksiin. Raskauden keston tulee olla vähintään h10, kun NIPT-verikoe otetaan. Vastaanottoni yhteydessä tilatun NIPT-tutkimuksen voi ottaa toimipisteen laboratoriossa ma-ke ennen klo 14.

Vastaanotan kaikenikäisiä naisia myös gynekologisten terveystarkastusten tai gynekologisiin ongelmiin liittyvissä kysymyksissä. Toimin osana Nuorten Naisten Aavaa, joten jos olet 15-25 -vuotias yksityisasiakas, saat Nuorten Naisten Aavan hinnaston mukaiset erityisedut vastaanotolleni.