Emilia Huvinen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Emilia Huvinen

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Varaa aika

Olen gynekologi, joka hoitaa potilaita suurella sydämellä ja kokonaisvaltaisesti, elämäntilanne ja kokonaisuus huomioiden. Toimin erikoislääkärinä Aava Raskausklinikassa, Nuorten Naisten Aavassa sekä yleisgynekologina Naisten Aava Kampissa sekä etävastaanotolla.

Erikoisosaamistani on tuki elintapamuutoksiin ja painonhallintaan liittyen. Ne liittyvät merkittävästi naisen hyvinvointiin kaikissa elämänvaiheissa ja käännekohdissa, niin raskauden aikana kuin vaihdevuosissakin. Myös PCOS, eli munasarjojen monirakkulaoireyhtymä, ansaitsee mielestäni kokonaisvaltaista lähestymistä, johon liittyy tarvittaessa myös tuki painonhallintaan ja elintapoihin liittyen.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

  • Toimin osana Aava Raskausklinikkaa. Vastaanotolleni voi hakeutua kaikissa raskauden vaiheissa ilman erillistä lähetettä raskauden ja synnytyksen suunnitteluun, raskauden seurantaan, imetykseen, lääkitykseen raskauden ja imetyksen aikana sekä synnytyksen jälkitarkastuksiin liittyvissä kysymyksissä.
  • En tee seulaultraäänitutkimuksia, mutta kauttani voit saada neuvontaa ja tarvittaessa lähetteen NIPT-tutkimukseen. Huomioithan, että en tee sikiön rakennetutkimuksia tai niskaturvotusultria, näihin suosittelen Aava Raskausklinikan perinatologeja.
  • Vastaanotan myös gynekologisia potilaita ja toimin osana Nuorten Naisten Aavaa, joten jos olet 15-25v yksityisasiakas, saat arkisin käynnit erityishinnoiteltuna.
  • Mikäli olet hakeutumassa vastaanotolleni painonhallintaan liittyen ja toivot apua elintapamuutokseen tai haluat pohtia painonhallinnan lääkkeellisiä keinoja, toivon, että varaat kaksi peräkkäistä aikaa (yhteensä 60 min) niin pystymme perehtymään tilanteeseesi riittävän huolella.