Henrica Norrmén gynekologi

Henrica Norrmén

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Varaa aika

Pidän yleisgynekologista vastaanottoa ja hoidan mielelläni nuoria ensikertaa gynekologille tulevia naisia, ehkäisyn aloitukset ja ehkäisyn seurantapotilaita.

Hoidan mielelläni myös akuutteja gynekologisia vaivoja. Asetan ja poistan kohdun sisäisiä kierukoita sekä hormonikapseleita.

Erityisosaamiseni on raskauden seuranta ja siihen liittyvät ultraäänitutkimukset kaikissa raskauden vaiheissa, toimin osana Aava Raskausklinikkaa. Huomioithan, että en tee sikiön rakennetutkimuksia, näihin suosittelen Raskausklinikan perinatologeja.

Vastaanotolleni voi hakeutua ilman erillistä lähetettä raskauden ja synnytyksen suunnitteluun, raskauden seurantaan ja synnytyksen jälkitarkastukseen. Keskustelen mielelläni tulevasta synnytyksestäsi ja voidaan yhdessä pohtia asioita, jos synnytys sinua pelottaa.

Ajanvarausohje

  • Voit myös varata minulle etävastaanottoajan. Vastaanotto tapahtuu puhelimitse varaamanasi ajankohtana. Käymme ensin yhdessä läpi esitietosi ja ongelmasi ja pohdimme sitten niihin ratkaisun, voimme tilata esimerkiksi laboratoriotutkimuksia ja voin tarvittaessa laatia sähköisen reseptin.
  • Toimin osana Aava Raskausklinikkaa, mutta huomioitahan että en tee sikiön rakennetutkimuksia tai niskaturvotusultria, näihin suosittelen Aava Raskausklinikan perinatologeja.
  • Toimin myös osana Nuorten Naisten Aavaa, joten 15-25 vuotiaat saavat vastaanotollani Nuorten Naisten Aavan mukaisen hinnoittelun ja edut arkisin.